Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Warsaw Bródno Piguaszewscy
BYB Tactiek 442
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 47.7
excellent Schieten solid
good Passen excellent
good Verdedigen good


2e minuut.
Cerber met een sublieme pass. Poštovský kopt de bal weg. Trică heeft problemen om de bal te vangen. Tache is nu in balbezit. Tache schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft de bal voor. Asnaghi is nu in balbezit. Fartaria verovert de bal door een tackle van achteren. Fartaria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 1:0

13e minuut.
Urbányi probeert naar een medespeler te passen. Aguirre rent richting de bal. Bulajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulajić krijgt een gele kaart.

17e minuut.
El-Padiari speelt de bal door. Siqueira kopt de bal weg. Klungelig pakt Łach de bal. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria schiet op doel. Cerber bokst de bal weg.

21e minuut.
Poštovský passt de bal zonder na te denken. Trică met een sublieme pass. Aguirre speelt de bal door. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De Laet is nu in balbezit. De Laet geeft een lange en hoge pass. Tache kopt de bal weg. Poštovský rent richting de bal. Poštovský geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. El-Padiari probeert wanhopig de bal te grijpen. Stalmach rent richting de bal. Stalmach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 1:1

27e minuut.
Urbányi passt de bal met de wreef. Tache rent richting de bal. Tache probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stalmach de bal. Stalmach draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Poštovský rent richting de bal. Poštovský passt de bal met de wreef. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache geeft de bal voor. Stalmach krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 1:2

38e minuut.
Poštovský rent richting de bal. Poštovský geeft de bal voor. Stalmach kopt de bal weg. Klungelig pakt Tache de bal. Tache draait met de bal, schiet en ... El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 58%, Piguaszewscy 42%.
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 1:2

46e minuut.
Reyes komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Liiv probeert naar een medespeler te passen. Siqueira rent richting de bal. Siqueira passt de bal zonder na te denken. Fartaria heeft problemen om de bal te vangen. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 2:2

54e minuut.
Quispe verovert de bal door een tackle van achteren. Quispe geeft een lange en hoge pass. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira haalt uit met een fantastische trap. Cerber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 3:2

57e minuut.
Granzini probeert naar een medespeler te passen. Urbányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbányi probeert naar een medespeler te passen. Stalmach bereikt de bal nog maar net als eerste. Stalmach haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
De Laet passt de bal in één keer door. Liiv geeft de bal voor. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 4:2

61e minuut.
Reyes speelt de bal door. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić speelt de bal door. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Sako passt de bal in één keer door. Łach heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić speelt de bal door. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria schiet op doel. Cerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Liiv met een sublieme pass. Cazan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cazan speelt de bal door. Siqueira rent richting de bal. Siqueira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 5:2

76e minuut.
Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Liiv is nu in balbezit. Liiv passt de bal zonder na te denken. Siqueira is nu in balbezit. Siqueira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Granzini geeft de bal voor. Višňovský rent richting de bal. Stalmach verovert de bal door een tackle van achteren. Stalmach schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Reyes verovert de bal door een tackle van achteren. Reyes geeft de bal voor. Fartaria is nu in balbezit. Fartaria draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Asnaghi de bal onder controle te krijgen. Cerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Fartaria probeert de bal met de borst te controleren. De Laet is nu in balbezit. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria haalt uit met een fantastische trap. Siqueira probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal in één keer door. Daar is Tache, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tache haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Warsaw Bródno 34%, Piguaszewscy 66%.
F.C. Warsaw Bródno - Piguaszewscy 5:3