Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TS Wyspa Szczygłowice Slovan Bratyslawa
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Cegła geeft een hoge lob. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Bac begaat een overtreding. Wołyniec raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pazura neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stelmach is nu in balbezit. Surowiec verovert de bal door een tackle van achteren. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pazura onderschept slim de pass. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła passt de bal zonder na te denken. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 0:1

30e minuut.
Prażmowski geeft een lange en hoge pass. Stelmach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Gmiński geeft de bal voor. Karniszowaty springt en kopt de bal. Kwiręg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Prażmowski rent richting de bal. Nowak-Kowalski verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak-Kowalski met een sublieme pass. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wyspa Szczygłowice 51%, Slovan Bratyslawa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 1:1

52e minuut.
Daar is Matuszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matuszyński met een sublieme pass. Surowiec speelt de bal door. Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pazura passt de bal in één keer door. Pilecki is nu in balbezit. Surowiec speelt de bal door. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 2:1

56e minuut.
Matuszyński rent richting de bal. Matuszyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilecki met de inworp. Gmiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Nowak-Kowalski is nu in balbezit. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty passt de bal in één keer door. Nowak-Kowalski rent richting de bal. Nowak-Kowalski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pilecki probeert naar een medespeler te passen. Chełmicki rent richting de bal. Pazura onderschept slim de pass. Wołyniec is nu in balbezit. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 2:2

86e minuut.
Bac kopt de bal weg. Gmiński rent richting de bal. Gmiński met een sublieme pass. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TS Wyspa Szczygłowice 50%, Slovan Bratyslawa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TS Wyspa Szczygłowice - Slovan Bratyslawa 2:2