Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RuchChorzów1920 halfboye
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.9
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Flakowski rent richting de bal. Flakowski probeert naar een medespeler te passen. Polok onderschept slim de pass. Taborski controleert de bal met de borst. Taborski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pankiewicz is nu in balbezit. Pankiewicz geeft een hoge lob. Pulikowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Piesio de bal. Piesio draait met de bal, schiet en ... Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Gogola probeert de bal aan de voet te houden. Skrobich rent richting de bal. Met opzet legt Gogola zijn tegenspeler op de grond. Gogola is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Kacała heeft problemen om de bal te vangen. Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kacała. Kacała krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fafik passt de bal met de wreef. Nieziemski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieziemski speelt de bal door. Taborski is nu in balbezit. Taborski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kacała verovert de bal door een tackle van achteren. Wypij onderschept slim de pass. Wypij geeft de bal voor. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - halfboye 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 68%, halfboye 32%.
RuchChorzów1920 - halfboye 0:1

47e minuut.
Inworp. Polakowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rarok controleert de bal met de borst. Nieziemski is nu in balbezit. Nieziemski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piotrowicz met een sublieme pass. Niklewicz probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Wypij probeert naar een medespeler te passen. Skrobich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Flakowski. Skrobich raakt geblesseerd tijdens het duel. Skrobich komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piesio is nu in balbezit. Piesio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - halfboye 0:2

68e minuut.
Pankiewicz rent richting de bal. Mikuła geeft een lange en hoge pass. Rarok kopt de bal weg. Pulikowski is nu in balbezit. Pulikowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Fafik met een snelle inworp. Wypij probeert de bal met de borst te controleren. Wypij geeft de bal voor. Piesio is nu in balbezit. Piesio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Skrobich bereikt de bal nog maar net als eerste. Skrobich probeert naar een medespeler te passen. Mikuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio bereikt de bal nog maar net als eerste. Piesio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 60%, halfboye 40%.
RuchChorzów1920 - halfboye 0:2