Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LDZ Sztorm FC F.C. Warsaw Bródno
532 Tactiek BYB
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.3 gemiddelde waardering 33.3
goed Schieten redelijk
zwak Passen slecht
goed Verdedigen zwak


12e minuut.
Göçmez is nu in balbezit. Göçmez passt de bal zonder na te denken. López Marcos is nu in balbezit. Klungelig pakt Alfieri de bal. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Reeves onderschept slim de pass. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz schiet op doel. Elsässer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LDZ Sztorm FC - F.C. Warsaw Bródno 0:1

41e minuut.
Roldan met een sublieme pass. Gencebay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencebay met een sublieme pass. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ... Elsässer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Aplea passt de bal zonder na te denken. Gencebay speelt de bal door. Rähn heeft problemen om de bal te vangen. Ortiz rent richting de bal. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 58%, F.C. Warsaw Bródno 42%.
LDZ Sztorm FC - F.C. Warsaw Bródno 0:1

48e minuut.
López Marcos passt de bal zonder na te denken. Gascoigne is nu in balbezit. Gascoigne geeft de bal voor. Alfieri rent richting de bal. Alfieri schiet op doel. El-Padiari bokst de bal weg. Göçmez rent richting de bal. Alfieri rent richting de bal. Alfieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
LDZ Sztorm FC - F.C. Warsaw Bródno 1:1

49e minuut.
Daar is Reeves, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfieri onderschept slim de pass. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari bokst de bal weg.

66e minuut.
Aplea is nu in balbezit. Aplea geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Roldan de bal onder controle te krijgen. Alfieri rent richting de bal. Alfieri haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Figueredo geeft een hoge lob. Alfieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Roldan krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Truşcă onderschept slim de pass. Truşcă geeft een hoge lob. Göçmez bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçmez haalt uit met een fantastische trap. El-Padiari probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LDZ Sztorm FC 42%, F.C. Warsaw Bródno 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LDZ Sztorm FC - F.C. Warsaw Bródno 1:1