Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Ciechanów TS Wyspa Szczygłowice
Attack Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten zwak
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Chełmicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolesta verovert de bal door een tackle van achteren. Bolesta passt de bal in één keer door. Stąporski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stąporski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Turmiński verovert de bal door een tackle van achteren. Turmiński probeert naar een medespeler te passen. Bolesta rent richting de bal. Stąporski is nu in balbezit. Stąporski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Małkiewicz is nu in balbezit. Chełmicki verovert de bal door een tackle van achteren. Chełmicki speelt de bal door. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klungelig pakt Karniszowaty de bal. Małkiewicz rent richting de bal. Karniszowaty rent richting de bal. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap. Ossoliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - TS Wyspa Szczygłowice 0:1

30e minuut.
Małkiewicz speelt de bal door. Chełmicki is nu in balbezit. Chełmicki passt de bal in één keer door. Nowak-Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak-Kowalski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jaszczerski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pilecki met een snelle inworp. Gmiński rent richting de bal. Gmiński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Jarmulski is nu in balbezit. Turmiński onderschept slim de pass. Turmiński speelt de bal door. Daar is Szupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szupin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Bolesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec onderschept slim de pass. Surowiec probeert naar een medespeler te passen. Karniszowaty is nu in balbezit. Karniszowaty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 54%, TS Wyspa Szczygłowice 46%.
Mazovia Ciechanów - TS Wyspa Szczygłowice 0:1

69e minuut.
Jańczyk geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kocór zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szupin geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Surowiec rent richting de bal. Mołda bereikt de bal nog maar net als eerste. Surowiec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Surowiec krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Jańczyk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Turmiński neemt de hoekschop. Bolesta rent richting de bal. Bolesta schiet op doel. Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Jańczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tajner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Surowiec met een sublieme pass. Gmiński is nu in balbezit. Jaszczerski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jaszczerski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 50%, TS Wyspa Szczygłowice 50%.
Mazovia Ciechanów - TS Wyspa Szczygłowice 0:1