Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RuchChorzów1920 ŁapczyweRobale
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
19.5 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Polakowski met een snelle inworp. Perczak is nu in balbezit. Białgoń schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Białgoń krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Polakowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Białokozowicz. Polakowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikuła met een snel genomen vrije trap. Taborski heeft problemen om de bal te vangen. Taborski draait met de bal, schiet en ... Paal! Świstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Dambor heeft problemen om de bal te vangen. Perczak is nu in balbezit. Perczak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:0

27e minuut.
Gogola geeft een lange en hoge pass. Białgoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Perczak verovert de bal door een tackle van achteren. Perczak haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Drewniak de bal onder controle te krijgen. Świstek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Regosz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Gogola de bal onder controle te krijgen. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap. Cichacki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 46%, ŁapczyweRobale 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 1:1

49e minuut.
Świstek trapt de bal weg. Chmielnicki heeft problemen om de bal te vangen. Widzisz met een sublieme pass. Taborski is nu in balbezit. Taborski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kurski met een sublieme pass. Regosz rent richting de bal. Juźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Kacała is nu in balbezit. Kacała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 2:1

67e minuut.
Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielnicki passt de bal in één keer door. Chwalibóg rent richting de bal. Gorzkowicz is nu in balbezit. Gorzkowicz schiet op doel. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RuchChorzów1920 70%, ŁapczyweRobale 30%.
RuchChorzów1920 - ŁapczyweRobale 2:1