Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mazovia Ciechanów F.C. Warsaw Bródno
Attack Tactiek BYB
49% Balbezit 51%
68% Spel op eigen helft 32%
1 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 32.5
zwak Schieten goed
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cazan passt de bal in één keer door. Borzilli rent richting de bal. Borzilli speelt de bal door. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Turmiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencebay onderschept slim de pass. Gencebay passt de bal in één keer door. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 0:1

40e minuut.
Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria is nu in balbezit. Reeves is nu in balbezit. Fartaria rent richting de bal. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Turmiński met een snelle inworp. Małkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Małkiewicz onderschept slim de pass. Małkiewicz geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Szupin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 75%, F.C. Warsaw Bródno 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:1

47e minuut.
Gencebay met de inworp. Cazan speelt de bal door. Reeves is nu in balbezit. Daar is Fartaria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fartaria schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Cazan speelt de bal door. Borzilli rent richting de bal. Borzilli met een sublieme pass. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Malaluan onderschept slim de pass. Malaluan geeft een lange en hoge pass. Fartaria kopt de bal weg. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:2

68e minuut.
Mołda rent richting de bal. Reeves onderschept slim de pass. Reeves probeert naar een medespeler te passen. Fartaria rent richting de bal. Fartaria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Borzilli is nu in balbezit. Borzilli geeft de bal voor. Fartaria rent richting de bal. Fartaria schiet op doel. Ossoliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:3

73e minuut.
Trică rent richting de bal. Trică speelt de bal door. Klungelig pakt Fartaria de bal. Fartaria haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:4

75e minuut.
Manuszewski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Mołda de bal onder controle te krijgen. Borzilli probeert naar een medespeler te passen. Fartaria bereikt de bal nog maar net als eerste. Fartaria haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mazovia Ciechanów 61%, F.C. Warsaw Bródno 39%.
Mazovia Ciechanów - F.C. Warsaw Bródno 1:5