Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WKS Mieczysławka FC Zdrada Kłodzko
451 Tactiek 433
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 30.4
weak Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Hirvilammi geeft een hoge lob. Daar is Rychter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Günel rent richting de bal. Günel haalt uit met een fantastische trap. Biegalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 0:1

6e minuut.
Pilszak is nu in balbezit. Gaiardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gaiardi geeft een hoge lob. Günel kopt de bal weg. Klungelig pakt Szamocki de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Daar is Kłus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Święciński is nu in balbezit. Święciński passt de bal zonder na te denken. Hirvilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvilammi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Biegalski met een harde bal richting middenveld. Pilszak kopt de bal weg. Żymirski probeert de bal met de borst te controleren. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Kłus is nu in balbezit. Brągiel is nu in balbezit. Żymirski met een sublieme pass. Brągiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Brągiel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski draait met de bal, schiet en ... Günel rent richting de bal. Günel schiet op doel. Biegalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 0:2

22e minuut.
Sienkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Gaiardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sienkiewicz is nu in balbezit. Gaiardi onderschept slim de pass. Gaiardi geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Szamocki trapt de bal weg. Święciński kopt de bal weg. Piecuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Günel onderschept slim de pass. Günel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 0:3

37e minuut.
Piecuch is nu in balbezit. Günel onderschept slim de pass. Günel passt de bal zonder na te denken. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hirvilammi rent richting de bal. Hirvilammi speelt de bal door. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Mieczysławka 61%, FC Zdrada Kłodzko 39%.
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 0:4

47e minuut.
Anh Vũ geeft een hoge lob. Rychter kopt de bal weg. Brągiel is nu in balbezit. Brągiel draait met de bal, schiet en ... Starosta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 1:4

56e minuut.
Hirvilammi passt de bal zonder na te denken. Günel bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski schiet op doel. Szamocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Inworp. Kowal komt het veld opgelopen. Silva komt het veld opgelopen. Bunchev komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Pilszak geeft een hoge lob. Żymirski probeert de bal aan de voet te houden. Bunchev met een sublieme pass. Günel is nu in balbezit. Günel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bunchev passt de bal met de wreef. Günel is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Piecuch ... Strafschop! Piecuch krijgt een gele kaart. Günel is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Günel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Biegalski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 1:5

82e minuut.
Ogórek geeft een lange en hoge pass. Hirvilammi is nu in balbezit. Bunchev met een sublieme pass. Günel rent richting de bal. Günel draait met de bal, schiet en ... Biegalski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Mieczysławka 58%, FC Zdrada Kłodzko 42%.
WKS Mieczysławka - FC Zdrada Kłodzko 1:6