Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Zdrada Kłodzko WKS Mieczysławka
próbna Tactiek 451
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
26 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.7 gemiddelde waardering 23.8
good Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen weak


2e minuut.
Gaiardi heeft problemen om de bal te vangen. Gaiardi passt de bal in één keer door. Hirvilammi probeert naar een medespeler te passen. Günel rent richting de bal. Günel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hirvilammi geeft de bal voor. Szamocki heeft problemen om de bal te vangen. Kurdubski rent richting de bal. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Biegalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 1:0

17e minuut.
Doeltrap. Biegalski trapt de bal weg. Chełmiński kopt de bal weg. Günel is nu in balbezit. Günel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 2:0

20e minuut.
Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak is nu in balbezit. Pilszak speelt de bal door. Hirvilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvilammi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hirvilammi schiet op doel. Piecuch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurdubski is nu in balbezit. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Biegalski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 3:0

25e minuut.
Pilszak probeert naar een medespeler te passen. Stempel is nu in balbezit. Vestad schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vestad krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Biegalski speelt de bal door. Hirvilammi kopt de bal weg. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski haalt uit met een fantastische trap. Szamocki probeert de bal aan de voet te houden. Biegalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Hampel rent richting de bal. Vestad onderschept slim de pass. Vestad met een sublieme pass. Günel is nu in balbezit. Günel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Jónás probeert naar een medespeler te passen. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilszak begaat een overtreding. Pilszak krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chełmiński onderschept slim de pass. Hirvilammi rent richting de bal. Hirvilammi passt de bal met de wreef. Günel is nu in balbezit. Günel haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Gaiardi rent richting de bal. Sienkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gaiardi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaiardi met een snel genomen vrije trap. Günel is nu in balbezit. Günel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Vestad rent richting de bal. Vestad geeft een lange en hoge pass. Gaiardi kopt de bal weg. Kurdubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurdubski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zdrada Kłodzko 19%, WKS Mieczysławka 81%.
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 4:0

62e minuut.
Doeltrap. Święciński komt het veld opgelopen. Bunchev komt het veld opgelopen. Mussi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kłus kopt de bal weg. Inworp. Bunchev met een snelle inworp. Hirvilammi probeert de bal met de borst te controleren. Hirvilammi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Günel is nu in balbezit. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Szamocki de bal onder controle te krijgen. Biegalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 5:0

74e minuut.
Günel verovert de bal door een tackle van achteren. Günel probeert naar een medespeler te passen. Mussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mussi schiet op doel. Szamocki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Rychter heeft problemen om de bal te vangen. Günel is nu in balbezit. Günel passt de bal met de wreef. Hirvilammi is nu in balbezit. Hirvilammi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hirvilammi probeert de bal aan de voet te houden. Bunchev rent richting de bal. Bunchev passt de bal met de wreef. Hirvilammi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvilammi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Gaiardi kopt de bal weg. Günel rent richting de bal. Szamocki verovert de bal door een tackle van achteren. Mussi onderschept slim de pass. Mussi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mussi is nu in balbezit. Mussi geeft een hoge lob. Rychter bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvilammi onderschept slim de pass. Hirvilammi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Zdrada Kłodzko 22%, WKS Mieczysławka 78%.
FC Zdrada Kłodzko - WKS Mieczysławka 6:0