Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0066
  • Stadion: Soartex Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2725
Soartex RuchChorzów1920
Magia Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.9
good Schieten average
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Quinté de bal. Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan probeert naar een medespeler te passen. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap. Cichacki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Juźwiak rent richting de bal. Juźwiak geeft de bal voor. Quinté heeft problemen om de bal te vangen. Quinté schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Furtado kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Juźwiak de bal onder controle te krijgen. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź draait met de bal, schiet en ... Chwalibóg probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 1:0

13e minuut.
Wenzhao passt de bal in één keer door. Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan met een sublieme pass. Quinté is nu in balbezit. Quinté schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 2:0

16e minuut.
Wenzhao speelt de bal door. Pigłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigłowski geeft een hoge lob. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Juźwiak geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pigłowski met een snelle inworp. Gwóźdź bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Klungelig pakt Quinté de bal. Quinté passt de bal in één keer door. Gwóźdź bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap. Cichacki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 3:0

30e minuut.
Juźwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź verovert de bal door een tackle van achteren. Gwóźdź passt de bal met de wreef. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 4:0

30e minuut.
Taborski passt de bal zonder na te denken. Widzisz rent richting de bal. Quinté is nu in balbezit. Parengkuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Parengkuan geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Furtado probeert naar een medespeler te passen. Mikuła is nu in balbezit. Quinté onderschept slim de pass. Quinté draait met de bal, schiet en ... Juźwiak heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soartex 29%, RuchChorzów1920 71%.
Soartex - RuchChorzów1920 5:0

46e minuut.
Pigłowski met een snelle inworp. Wenzhao is nu in balbezit. Wenzhao passt de bal in één keer door. Quinté bereikt de bal nog maar net als eerste. Quinté schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pigłowski rent richting de bal. Pigłowski passt de bal in één keer door. Gwóźdź probeert naar een medespeler te passen. Quinté heeft problemen om de bal te vangen. Quinté haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Parengkuan geeft de bal voor. Cichacki speelt de bal door. Gwóźdź kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Quinté de bal onder controle te krijgen. Quinté draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 6:0

59e minuut.
Pigłowski heeft problemen om de bal te vangen. Pigłowski passt de bal in één keer door. Widzisz rent richting de bal. Furtado onderschept slim de pass. Furtado geeft een lange en hoge pass. Cichacki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Guerrini is nu in balbezit. Guerrini geeft de bal voor. Quinté kopt de bal weg. Gwóźdź bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwóźdź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soartex - RuchChorzów1920 7:0

68e minuut.
Doeltrap. Córdova komt het veld opgelopen. Yediyiğit komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Parengkuan rent richting de bal. Parengkuan geeft een lange en hoge pass. Gogola heeft problemen om de bal te vangen. Gwóźdź rent richting de bal. Gwóźdź haalt uit met een fantastische trap. Paal!

76e minuut.
Daar is Perczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wenzhao met een sublieme pass. Parengkuan is nu in balbezit. Parengkuan geeft de bal voor. Córdova springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cichacki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Guerrini geeft een hoge lob. Parengkuan kopt de bal weg. Yediyiğit rent richting de bal. Gwóźdź is nu in balbezit. Gwóźdź draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Pigłowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pigłowski speelt de bal door. Córdova met een sublieme pass. Yediyiğit heeft problemen om de bal te vangen. Yediyiğit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yediyiğit is nu in balbezit. Chwalibóg is nu in balbezit. Yediyiğit verovert de bal door een tackle van achteren. Yediyiğit geeft een hoge lob. Córdova speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soartex 13%, RuchChorzów1920 87%.
Soartex - RuchChorzów1920 7:0