Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ŁapczyweRobale Slovan Bratyslawa
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 20.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Białgoń controleert de bal met de borst. Dzięciołowski rent richting de bal. Dzięciołowski probeert naar een medespeler te passen. Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Regosz passt de bal met de wreef. Gorzkowicz is nu in balbezit. Kwaśny is nu in balbezit. Gorzkowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Guentzel speelt de bal door. Chmielnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielnicki passt de bal met de wreef. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kukucz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ŁapczyweRobale - Slovan Bratyslawa 1:0

32e minuut.
Brokowski verovert de bal door een tackle van achteren. Brokowski probeert naar een medespeler te passen. Białgoń speelt de bal door. Gorzkowicz rent richting de bal. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Kwiręg met een harde bal richting middenveld. Guentzel rent richting de bal. Guentzel passt de bal in één keer door. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz draait met de bal, schiet en ... Kwiręg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 35%, Slovan Bratyslawa 65%.
ŁapczyweRobale - Slovan Bratyslawa 1:0

55e minuut.
Cegła is nu in balbezit. Guentzel onderschept slim de pass. Guentzel met een sublieme pass. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Prażmowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielnicki onderschept slim de pass. Chmielnicki speelt de bal door. Gorzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzkowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Chmielnicki is nu in balbezit. Prażmowski onderschept slim de pass. Guentzel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guentzel krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Kurski onderschept slim de pass. Kurski geeft de bal voor. Klungelig pakt Chmielnicki de bal. Cegła bereikt de bal nog maar net als eerste. Cegła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dzięciołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec is nu in balbezit. Dzięciołowski rent richting de bal. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wołyniec rent richting de bal. Wołyniec haalt uit met een fantastische trap. Świstek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ŁapczyweRobale - Slovan Bratyslawa 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ŁapczyweRobale 53%, Slovan Bratyslawa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ŁapczyweRobale - Slovan Bratyslawa 1:1