Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw FCSITAR
Normal Tactiek tsetnw
52% Balbezit 48%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
39.5 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten solide
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


12e minuut.
Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher passt de bal met de wreef. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Trimarcchi onderschept slim de pass. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Wicke rent richting de bal. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Manfredi trapt de bal weg. Majcher kopt de bal weg. Żebrowski heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Manfredi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FCSITAR 0:1

21e minuut.
Żebrowski passt de bal in één keer door. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux passt de bal zonder na te denken. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea speelt de bal door. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski schiet op doel. Manfredi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FCSITAR 0:2

33e minuut.
Tratz geeft de bal voor. Ţugulea controleert de bal met de borst. Porumbel is nu in balbezit. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Rombaut passt de bal zonder na te denken. Koljević is nu in balbezit. Koljević probeert naar een medespeler te passen. Calderón heeft problemen om de bal te vangen. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FCSITAR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 62%, FCSITAR 38%.
OSKAR Zaw - FCSITAR 1:2

48e minuut.
Goglia geeft een lange en hoge pass. Inworp. Baltvalis met de inworp. Koljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Majcher probeert naar een medespeler te passen. Dobrea rent richting de bal. Dobrea passt de bal met de wreef. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Tratz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tratz geeft de bal voor. Klungelig pakt Wicke de bal. Żebrowski onderschept slim de pass. Żebrowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FCSITAR 1:3

65e minuut.
Goglia verovert de bal door een tackle van achteren. Goglia geeft een lange en hoge pass. Ţugulea rent richting de bal. Żebrowski onderschept slim de pass. Żebrowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Goglia passt de bal in één keer door. Majcher geeft de bal voor. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebrowski schiet op doel. Manfredi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Majcher heeft problemen om de bal te vangen. Majcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rombaut is nu in balbezit. Rombaut passt de bal zonder na te denken. Daar is Koljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koljević schiet op doel. Łoskot probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - FCSITAR 2:3

89e minuut.
Wicke geeft de bal voor. Rombaut rent richting de bal. Rombaut passt de bal met de wreef. Koljević heeft problemen om de bal te vangen. Koljević draait met de bal, schiet en ... Łoskot kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 56%, FCSITAR 44%.
OSKAR Zaw - FCSITAR 2:3