Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zielonki Fc akapulko
424 Tactiek 442
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 27
poor Schieten solid
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Daar is Derlicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wachowicz is nu in balbezit. Derlicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Derlicki krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Szekér met een sublieme pass. Waleński is nu in balbezit. Waleński speelt de bal door. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Brzeski onderschept slim de pass. Brzeski geeft een hoge lob. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda onderschept slim de pass. Brózda schiet op doel. Demaqi bokst de bal weg.

44e minuut.
Haraszti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bajraktari de bal. Bajraktari probeert naar een medespeler te passen. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. Pomykacz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielonki 43%, Fc akapulko 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zielonki - Fc akapulko 0:0

51e minuut.
Waleński geeft een lange en hoge pass. Szekér bereikt de bal nog maar net als eerste. Szekér passt de bal met de wreef. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Haraszti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bajraktari de bal. Bajraktari passt de bal met de wreef. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Fc akapulko 0:1

67e minuut.
Daar is Żulewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari draait met de bal, schiet en ... Pomykacz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kober is nu in balbezit. Bajraktari onderschept slim de pass. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. Pomykacz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Fc akapulko 0:2

74e minuut.
Derlicki rent richting de bal. Derlicki geeft een hoge lob. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari schiet op doel. Pomykacz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Haraszti rent richting de bal. Haraszti geeft een hoge lob. Aleksander probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bajraktari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajraktari schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Szramka onderschept slim de pass. Szramka geeft de bal voor. Derlicki kopt de bal weg. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander draait met de bal, schiet en ... Pomykacz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Fc akapulko 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielonki 56%, Fc akapulko 44%.
Zielonki - Fc akapulko 0:3