Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:54
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0067
  • Stadion: Lifee Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 2765
Lifee Ruch_Chorzów_1920
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
23.1 gemiddelde waardering 17
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Lewy onderschept slim de pass. Lewy probeert naar een medespeler te passen. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lifee - Ruch_Chorzów_1920 0:1

8e minuut.
Hubisz met een sublieme pass. Archutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma speelt de bal door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Lewy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Archutowski onderschept slim de pass. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Wyhowski geeft een hoge lob. Rybnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Wyhowski de bal onder controle te krijgen. Słoma rent richting de bal. Archutowski begaat een overtreding. Archutowski krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Daar is Kosecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyhowski speelt de bal door. Mak rent richting de bal. Majdak onderschept slim de pass. Majdak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołodziejski onderschept slim de pass. Kołodziejski geeft de bal voor. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Lifee - Ruch_Chorzów_1920 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lifee 61%, Ruch_Chorzów_1920 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lifee - Ruch_Chorzów_1920 1:1

53e minuut.
Słoma speelt de bal door. Kołodziejski rent richting de bal. Kołodziejski geeft de bal voor. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Rybnik rent richting de bal. Sęp verovert de bal door een tackle van achteren. Sęp speelt de bal door. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ligas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Pełka de bal onder controle te krijgen. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Nastula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Klungelig pakt Rybnik de bal. Sęp bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Rybnik zijn tegenspeler op de grond. Rybnik is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sęp wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Archutowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Murawa kopt de bal weg. Hofman geeft de bal voor. Klungelig pakt Słoma de bal. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lewy met de inworp. Archutowski is nu in balbezit. Archutowski passt de bal met de wreef. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Daar is Sęp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Słoma rent richting de bal. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dytłow probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lifee 46%, Ruch_Chorzów_1920 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Lifee - Ruch_Chorzów_1920 1:1