Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ruch_Chorzów_1920 Fc akapulko
343 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 28.8
unsatisfactory Schieten solid
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Słoma is nu in balbezit. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Derlicki passt de bal in één keer door. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Nastula verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Słoma probeert naar een medespeler te passen. Aleksander rent richting de bal. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Waleński rent richting de bal. Pamuła is nu in balbezit. Waleński begaat een overtreding. Waleński krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Waleński met een sublieme pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander met een sublieme pass. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:1

15e minuut.
Haraszti verovert de bal door een tackle van achteren. Słoma rent richting de bal. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Demaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Waleński passt de bal in één keer door. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander passt de bal met de wreef. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:2

22e minuut.
Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander passt de bal in één keer door. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari schiet op doel. Nastula probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:3

23e minuut.
Kosecki speelt de bal door. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari passt de bal met de wreef. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Klungelig pakt Aleksander de bal. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari passt de bal zonder na te denken. Aleksander is nu in balbezit. Aleksander schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajraktari rent richting de bal. Baraniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajraktari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Derlicki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch_Chorzów_1920 45%, Fc akapulko 55%.
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:4

46e minuut.
Mak is nu in balbezit. Waleński is nu in balbezit. Mak begaat een overtreding. Mak krijgt een gele kaart.

46e minuut.
Waleński raakt geblesseerd tijdens het duel. Kolasiński zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Baraniecki controleert de bal met de borst. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari draait met de bal, schiet en ... Nastula probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

58e minuut.
Pamuła verovert de bal door een tackle van achteren. Słoma speelt de bal door. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari schiet op doel. Nastula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:5

60e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft een lange en hoge pass. Szekér kopt de bal weg. Bajraktari is nu in balbezit. Klungelig pakt Bajraktari de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:6

61e minuut.
Aleksander onderschept slim de pass. Aleksander geeft een lange en hoge pass. Lewy rent richting de bal. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Drewicz trapt de bal weg. Pamuła kopt de bal weg. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:7

71e minuut.
Kosecki is nu in balbezit. Lewy is nu in balbezit. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy onderschept slim de pass. Lewy geeft een hoge lob. Demaqi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Waleński bereikt de bal nog maar net als eerste. Waleński geeft de bal voor. Bajraktari kopt de bal weg. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ruch_Chorzów_1920 45%, Fc akapulko 55%.
Ruch_Chorzów_1920 - Fc akapulko 0:7