Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OSKAR Zaw Mrówkojad
Normal Tactiek nowa taktyka
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 47.5
good Schieten solid
adequate Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Trimarcchi rent richting de bal. Georget is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marcisz. Marcisz krijgt een gele kaart. Georget is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Georget met een snel genomen vrije trap. Calderón springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andryszak met de inworp. Roy bereikt de bal nog maar net als eerste. Roy geeft een lange en hoge pass. Marcisz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Fulczyk passt de bal zonder na te denken. Andryszak met een sublieme pass. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Mrówkojad 0:1

23e minuut.
Roy verovert de bal door een tackle van achteren. Kozłowski probeert naar een medespeler te passen. Tulipano bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós verovert de bal door een tackle van achteren. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Ţugulea geeft de bal voor. Rombaut speelt de bal door. Koljević is nu in balbezit. Koljević schiet op doel. Missał werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSKAR Zaw - Mrówkojad 1:1

42e minuut.
Porumbel is nu in balbezit. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Queirós passt de bal met de wreef. Ormazábal is nu in balbezit. Ormazábal geeft de bal voor. Beleza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Inworp. Ormazábal met een snelle inworp. Koljević rent richting de bal. Roy onderschept slim de pass. Roy geeft de bal voor. Beleza bokst de bal weg. Queirós bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea verovert de bal door een tackle van achteren. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Mrówkojad 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 68%, Mrówkojad 32%.
OSKAR Zaw - Mrówkojad 1:2

48e minuut.
Goiano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks met de inworp. Koljević rent richting de bal. Koljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Missał kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Porumbel passt de bal met de wreef. Andryszak kan de bal niet met de borst controleren. Andryszak geeft een lange en hoge pass. Queirós rent richting de bal. Queirós haalt uit met een fantastische trap. Beleza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Goiano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Araos komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Roy is nu in balbezit. Roy speelt de bal door. Ormazábal met een sublieme pass. Marcisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcisz draait met de bal, schiet en ... Beleza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Trimarcchi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Araos met de inworp. Andryszak is nu in balbezit. Andryszak geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Ormazábal geeft een lange en hoge pass. Georget rent richting de bal. Georget passt de bal zonder na te denken. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
OSKAR Zaw - Mrówkojad 2:2

71e minuut.
Roy passt de bal in één keer door. Arroyo met een sublieme pass. Dourado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calderón rent richting de bal. Calderón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Klungelig pakt Hicks de bal. Hicks geeft een lange en hoge pass. Dourado rent richting de bal. Calderón onderschept slim de pass. Calderón haalt uit met een fantastische trap. Missał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Baltvalis komt het veld opgelopen. Missał met een harde bal richting middenveld. Georget kopt de bal weg. Baltvalis rent richting de bal. Baltvalis geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Calderón rent richting de bal. Missał speelt de bal door. Trimarcchi kopt de bal weg. Baltvalis rent richting de bal. Baltvalis haalt uit met een fantastische trap. Missał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Fulczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hicks met de inworp. Klungelig pakt Baltvalis de bal. Baltvalis geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Missał trapt de bal weg. Andryszak rent richting de bal. Andryszak passt de bal met de wreef. Queirós heeft problemen om de bal te vangen. Queirós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Dourado rent richting de bal. Baltvalis is nu in balbezit. Calderón bereikt de bal nog maar net als eerste. Calderón schiet op doel. Missał probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OSKAR Zaw - Mrówkojad 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OSKAR Zaw 48%, Mrówkojad 52%.
OSKAR Zaw - Mrówkojad 3:2