Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0067
  • Stadion: Zielonki Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2872
Zielonki Ruch_Chorzów_1920
424 Tactiek 343
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 16.8
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Drewicz geeft een hoge lob. Daar is Pamuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Murawa rent richting de bal. Murawa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Pomykacz trapt de bal weg van het doel. Wyhowski kopt de bal weg. Daar is Pełka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brózda is nu in balbezit. Brózda haalt uit met een fantastische trap. Nastula probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Jończy probeert de bal met de borst te controleren. Jończy passt de bal in één keer door. Rybnik is nu in balbezit. Wyhowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wyhowski haalt uit met een fantastische trap. Nastula kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Wyhowski rent richting de bal. Wyhowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Ruch_Chorzów_1920 1:0

42e minuut.
Klungelig pakt Słoma de bal. Trafas verovert de bal door een tackle van achteren. Trafas geeft de bal voor. Brózda rent richting de bal. Brózda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielonki 42%, Ruch_Chorzów_1920 58%.
Zielonki - Ruch_Chorzów_1920 1:0

50e minuut.
Mak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szramka onderschept slim de pass. Szramka passt de bal zonder na te denken. Brózda is nu in balbezit. Brózda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Ruch_Chorzów_1920 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Daszewski de bal. Lewy is nu in balbezit. Lewy geeft de bal voor. Pamuła rent richting de bal. Pamuła geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Klungelig pakt Wachowicz de bal. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pamuła de bal. Pamuła geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rybnik passt de bal met de wreef. Kosecki rent richting de bal. Żulewski is nu in balbezit. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zielonki - Ruch_Chorzów_1920 2:1

73e minuut.
Trafas onderschept slim de pass. Trafas geeft de bal voor. Klungelig pakt Drewicz de bal. Wyhowski is nu in balbezit. Wyhowski geeft de bal voor. Nastula bokst de bal weg.

79e minuut.
Drewicz is nu in balbezit. Jończy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jończy passt de bal in één keer door. Brózda is nu in balbezit. Brózda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zielonki 41%, Ruch_Chorzów_1920 59%.
Zielonki - Ruch_Chorzów_1920 2:1