Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko Lifee
442 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 21.1
zeer goed Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


10e minuut.
Sęp onderschept slim de pass. Wyhowski heeft problemen om de bal te vangen. Wyhowski passt de bal zonder na te denken. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ... Demaqi bokst de bal weg. Salik is nu in balbezit. Salik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Lifee 0:1

14e minuut.
Waleński passt de bal zonder na te denken. Kolasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasiński met een sublieme pass. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Archutowski geeft een lange en hoge pass. Zamojda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojda geeft de bal voor. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Łoszkowski is nu in balbezit. Kołodziejski rent richting de bal. Kołodziejski geeft een hoge lob. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Zec geeft een lange en hoge pass. Waleński met een sublieme pass. Daar is Łoszkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajraktari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc akapulko - Lifee 1:1

34e minuut.
Szekér verovert de bal door een tackle van achteren. Szekér probeert naar een medespeler te passen. Derlicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyhowski onderschept slim de pass. Wyhowski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Archutowski is nu in balbezit. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sęp geeft de bal voor. Rycerz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik draait met de bal, schiet en ... Demaqi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - Lifee 1:2

40e minuut.
Bajraktari verovert de bal door een tackle van achteren. Łoszkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łoszkowski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bajraktari de bal onder controle te krijgen. Bajraktari geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Archutowski geeft een lange en hoge pass. Majdak kopt de bal weg. Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 47%, Lifee 53%.
Fc akapulko - Lifee 1:2

52e minuut.
Waleński probeert naar een medespeler te passen. Aleksander bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksander passt de bal zonder na te denken. Bajraktari is nu in balbezit. Bajraktari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc akapulko - Lifee 2:2

58e minuut.
Derlicki is nu in balbezit. Derlicki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Wyhowski de bal onder controle te krijgen. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Wyhowski passt de bal zonder na te denken. Salik is nu in balbezit. Haraszti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haraszti krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Doeltrap. Demaqi trapt de bal weg van het doel. Derlicki kopt de bal weg. Aleksander rent richting de bal. Aleksander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Łoszkowski geeft een hoge lob. Zec is nu in balbezit. Zec geeft de bal voor. Salik bereikt de bal nog maar net als eerste. Salik haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Haraszti met een sublieme pass. Bajraktari rent richting de bal. Bajraktari met een sublieme pass. Aleksander rent richting de bal. Aleksander haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 54%, Lifee 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc akapulko - Lifee 2:2