Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc akapulko FCSITAR
442 Tactiek tsetnw
42% Balbezit 58%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
32 gemiddelde waardering 42.6
average Schieten solid
poor Passen solid
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Kacperzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea passt de bal in één keer door. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Demaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea speelt de bal door. Brusseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusseaux schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Majcher kopt de bal weg. Daar is Waleński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Denko probeert naar een medespeler te passen. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Kacperzak controleert de bal met de borst. Kacperzak passt de bal met de wreef. Haraszti rent richting de bal. Dobrea onderschept slim de pass. Dobrea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kacperzak passt de bal in één keer door. Daar is Dobrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobrea passt de bal zonder na te denken. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:1

13e minuut.
Kolasiński rent richting de bal. Brusseaux onderschept slim de pass. Brusseaux passt de bal met de wreef. Żebrowski heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Majcher passt de bal in één keer door. Dobrea is nu in balbezit. Zamojda is nu in balbezit. Dobrea verovert de bal door een tackle van achteren. Dobrea haalt uit met een fantastische trap. Demaqi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobrea is nu in balbezit. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:2

19e minuut.
Majcher is nu in balbezit. Derlicki is nu in balbezit. Majcher onderschept slim de pass. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demaqi bokst de bal weg.

30e minuut.
Zamojda geeft een lange en hoge pass. Majcher probeert de bal aan de voet te houden. Denko met een sublieme pass. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... Demaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Demaqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Rycerz heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:3

35e minuut.
Goglia geeft de bal voor. Żebrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żebrowski geeft de bal voor. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. Demaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Brusseaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Brusseaux schiet op doel. Demaqi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 81%, FCSITAR 19%.
Fc akapulko - FCSITAR 0:3

51e minuut.
Pilz geeft een hoge lob. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher probeert naar een medespeler te passen. Dobrea heeft problemen om de bal te vangen. Dobrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Dobrea met de inworp. Majcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Żebrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Dobrea met een sublieme pass. Daar is Brusseaux, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brusseaux passt de bal zonder na te denken. Żebrowski is nu in balbezit. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:4

59e minuut.
Bajraktari met een sublieme pass. Derlicki heeft problemen om de bal te vangen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski haalt uit met een fantastische trap. Demaqi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:5

65e minuut.
Szekér passt de bal in één keer door. Haraszti bereikt de bal nog maar net als eerste. Majcher onderschept slim de pass. Majcher geeft een lange en hoge pass. Żebrowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux passt de bal met de wreef. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski schiet op doel. Demaqi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:6

82e minuut.
Derlicki probeert de bal met de borst te controleren. Majcher geeft de bal voor. Klungelig pakt Żebrowski de bal. Dobrea rent richting de bal. Dobrea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demaqi probeert wanhopig de bal te grijpen. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Kacperzak met een sublieme pass. Rycerz rent richting de bal. Rycerz geeft een hoge lob. Brusseaux is nu in balbezit. Brusseaux draait met de bal, schiet en ... Demaqi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żebrowski rent richting de bal. Żebrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc akapulko - FCSITAR 0:7

85e minuut.
Bajraktari probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aleksander de bal. Brusseaux verovert de bal door een tackle van achteren. Brusseaux haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Brusseaux met een sublieme pass. Daar is Żebrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żebrowski passt de bal met de wreef. Dobrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc akapulko 80%, FCSITAR 20%.
Fc akapulko - FCSITAR 0:7