Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Minozaa FC Ruch_Chorzów_1920
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 15.6
hopeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Murawa onderschept slim de pass. Skowronek is nu in balbezit. Skowronek passt de bal in één keer door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Brachucki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Lewy geeft een hoge lob. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Pamuła heeft problemen om de bal te vangen. Pamuła haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Baraniecki geeft een hoge lob. Zduński met een sublieme pass. Uciński probeert de bal aan de voet te houden. Skowronek rent richting de bal. Skowronek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Lewy bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewy speelt de bal door. Kosecki probeert naar een medespeler te passen. Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Brachucki trapt de bal weg van het doel. Słoma kopt de bal weg. Murawa is nu in balbezit. Murawa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Minozaa FC - Ruch_Chorzów_1920 0:1

17e minuut.
Mak rent richting de bal. Mak geeft een lange en hoge pass. Zduński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła onderschept slim de pass. Pamuła draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Nastula speelt de bal door. Słoma kopt de bal weg. Daar is Sazon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Słoma passt de bal met de wreef. Rejmer rent richting de bal. Rejmer geeft een lange en hoge pass. Skowronek rent richting de bal. Skowronek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minozaa FC 66%, Ruch_Chorzów_1920 34%.
Minozaa FC - Ruch_Chorzów_1920 0:1

62e minuut.
Murawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murawa met een sublieme pass. Frączak rent richting de bal. Skowronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Skowronek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Jarząbek geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rybnik de bal onder controle te krijgen. Rybnik geeft de bal voor. Pamuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuła haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Minozaa FC 60%, Ruch_Chorzów_1920 40%.
Minozaa FC - Ruch_Chorzów_1920 0:1