Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latający Holender Gumio FC
T27 Tactiek 433
43% Balbezit 57%
65% Spel op eigen helft 35%
12 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.9 gemiddelde waardering 37.7
poor Schieten good
hopeless Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
McHewitt geeft de bal voor. Robinet is nu in balbezit. Robinet passt de bal zonder na te denken. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackermann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Hoogwegt de bal. Ackermann is nu in balbezit. Chlorek rent richting de bal. Chlorek draait met de bal, schiet en ... Arryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Gumio FC 0:1

8e minuut.
Młynarski heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann is nu in balbezit. McHewitt begaat een overtreding. McHewitt krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Młynarski is nu in balbezit. Darebný verovert de bal door een tackle van achteren. Darebný geeft de bal voor. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Afakan geeft een lange en hoge pass. Daar is Ackermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McHewitt bereikt de bal nog maar net als eerste. Chlorek verovert de bal door een tackle van achteren. Chlorek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Hoogwegt de bal. Hoogwegt probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski schiet op doel. Łaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latający Holender - Gumio FC 1:1

23e minuut.
Arryn trapt de bal weg. Skiba kopt de bal weg. Klungelig pakt Acıbadem de bal. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ackermann probeert naar een medespeler te passen. Robinet is nu in balbezit. Robinet geeft de bal voor. Arryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
McHewitt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ackermann is nu in balbezit. Ackermann geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Daar is Apolinarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skiba onderschept slim de pass. Skiba geeft de bal voor. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ţirtea geeft een lange en hoge pass. Inworp. Posavec met een snelle inworp. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 68%, Gumio FC 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latający Holender - Gumio FC 1:1

48e minuut.
Tymrowski rent richting de bal. Ţirtea bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski onderschept slim de pass. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Łaszkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Gumio FC 2:1

65e minuut.
Acıbadem geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Afakan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Latający Holender - Gumio FC 2:2

77e minuut.
Młynarski met een sublieme pass. Afakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afakan passt de bal in één keer door. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Darebný zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Posavec bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrero tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrero krijgt een gele kaart. Posavec wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Posavec kan niet meer verder spelen. Paul komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Acıbadem geeft een hoge lob. Inworp. Afakan met de inworp. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 61%, Gumio FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Latający Holender - Gumio FC 2:2