Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: PoBOJoWiSko
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 5083
Gumio FC AC Sękowo
433 Tactiek taktyka1
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.2 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten adequate
average Passen good
good Verdedigen adequate


1e minuut.
Ackermann onderschept slim de pass. Ackermann passt de bal met de wreef. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - AC Sękowo 1:0

4e minuut.
Raggi rent richting de bal. Raggi passt de bal met de wreef. Resende is nu in balbezit. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel. Łaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Barrero verovert de bal door een tackle van achteren. Vejprava verovert de bal door een tackle van achteren. Amariei rent richting de bal. Amariei geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piroddu passt de bal in één keer door. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiland passt de bal in één keer door. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Apolinarski speelt de bal door. Chlorek heeft problemen om de bal te vangen. Afakan geeft een lange en hoge pass. Piroddu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Afakan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Fivozinsky passt de bal zonder na te denken. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal met de wreef. Weiland bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiland schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 65%, AC Sękowo 35%.
Gumio FC - AC Sękowo 1:0

46e minuut.
Młynarski speelt de bal door. Barrero is nu in balbezit. Barrero geeft een lange en hoge pass. Ackermann is nu in balbezit. Ackermann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - AC Sękowo 2:0

53e minuut.
Karaboya geeft de bal voor. Segura kopt de bal weg. Weiland rent richting de bal. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - AC Sękowo 2:1

61e minuut.
Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende haalt uit met een fantastische trap. Ţirtea kan de bal niet met de borst controleren. Weiland speelt de bal door. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Karaboya heeft problemen om de bal te vangen. Ackermann is nu in balbezit. Fivozinsky tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ackermann raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badaczewski komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen. Beenhakker komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Vejprava zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. Łaszkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ţirtea geeft de bal voor. Piroddu kopt de bal weg. Segura is nu in balbezit. Segura schiet op doel. Łaszkiewicz bokst de bal weg.

85e minuut.
Badaczewski passt de bal in één keer door. Czeglédy rent richting de bal. Beenhakker verovert de bal door een tackle van achteren. Kochan rent richting de bal. Kochan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 68%, AC Sękowo 32%.
Gumio FC - AC Sękowo 2:1