Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latający Holender Wycisk
T27 Tactiek 41212
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 32
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
22 gemiddelde waardering 46.2
hopeloos Schieten zeer goed
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Wiadro geeft een lange en hoge pass. Daar is Goussey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann geeft een lange en hoge pass. Çallı is nu in balbezit. Çallı schiet op doel. Arryn werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri rent richting de bal. Barbieri passt de bal in één keer door. Daar is Çallı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çallı schiet op doel. Arryn bokst de bal weg.

9e minuut.
López probeert naar een medespeler te passen. Heinzelmann rent richting de bal. Cupiał is nu in balbezit. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Darebný probeert naar een medespeler te passen. Paul bereikt de bal nog maar net als eerste. Paul speelt de bal door. Tymrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Arryn maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. López kopt de bal weg. Acıbadem probeert de bal met de borst te controleren. Çallı is nu in balbezit. Çallı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:1

15e minuut.
McHewitt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hiszpański met een snelle inworp. Çallı rent richting de bal. Çallı draait met de bal, schiet en ... Arryn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cupiał heeft problemen om de bal te vangen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Heinzelmann passt de bal met de wreef. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt McHewitt zijn tegenspeler op de grond. McHewitt krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann probeert naar een medespeler te passen. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel. Arryn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:2

33e minuut.
Monagas passt de bal zonder na te denken. López is nu in balbezit. López probeert naar een medespeler te passen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:3

41e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Çallı is nu in balbezit. McHewitt is nu in balbezit. Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı draait met de bal, schiet en ... Paal!

42e minuut.
Doeltrap. Arryn trapt de bal weg van het doel. Hoogwegt kopt de bal weg. Çallı rent richting de bal. Çallı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:4

45e minuut.
McHewitt is nu in balbezit. McHewitt geeft een hoge lob. Monagas kopt de bal weg. Klungelig pakt Goussey de bal. López geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 76%, Wycisk 24%.
Latający Holender - Wycisk 0:4

47e minuut.
Çallı passt de bal zonder na te denken. Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Monagas rent richting de bal. Monagas geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Skiba speelt de bal door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski passt de bal zonder na te denken. Piconese rent richting de bal. Piconese haalt uit met een fantastische trap. Rákos bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Hiszpański probeert naar een medespeler te passen. Monagas is nu in balbezit. Monagas met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Heinzelmann passt de bal in één keer door. Hiszpański probeert naar een medespeler te passen. Monagas geeft de bal voor. Çallı rent richting de bal. Çallı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Arryn trapt de bal weg. López kopt de bal weg. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:5

67e minuut.
Cupiał bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann onderschept slim de pass. Heinzelmann passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
McHewitt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Çallı met de inworp. Heinzelmann rent richting de bal. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Darebný is nu in balbezit. López onderschept slim de pass. López passt de bal in één keer door. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Cupiał geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Çallı met een snelle inworp. Heinzelmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinzelmann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:6

83e minuut.
Heinzelmann is nu in balbezit. Heinzelmann passt de bal zonder na te denken. Çallı is nu in balbezit. Çallı schiet op doel. Arryn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wycisk 0:7

86e minuut.
Daar is Hoogwegt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monagas rent richting de bal. Monagas passt de bal in één keer door. Çallı is nu in balbezit. Çallı schiet op doel. Arryn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Çallı zal de hoekschop nemen. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Acıbadem probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 74%, Wycisk 26%.
Latający Holender - Wycisk 0:7