Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mks Rock Jarocin Krk1906.
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.2
average Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mystek rent richting de bal. Mystek geeft een hoge lob. Daar is Grabarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Laszczyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Klimczak rent richting de bal. Gacuś verovert de bal door een tackle van achteren. Mystek verovert de bal door een tackle van achteren. Mystek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mks Rock Jarocin - Krk1906. 0:1

27e minuut.
Klimczak passt de bal zonder na te denken. Ciepierski rent richting de bal. Tytek verovert de bal door een tackle van achteren. Tytek probeert naar een medespeler te passen. Grabarz probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Tytek met een sublieme pass. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwiałkiewicz is nu in balbezit. Mystek is nu in balbezit. Mystek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Piesiewicz trapt de bal weg van het doel. Tytek kopt de bal weg. Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki rent richting de bal. Rzecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mks Rock Jarocin 62%, Krk1906. 38%.
Mks Rock Jarocin - Krk1906. 0:1

51e minuut.
Palichleb geeft de bal voor. Ligas rent richting de bal. Barlik legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barlik krijgt een gele kaart. Ligas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ligas legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Bokłaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mks Rock Jarocin - Krk1906. 1:1

52e minuut.
Mystek speelt de bal door. Klungelig pakt Rzecki de bal. Rzecki geeft een hoge lob. Mystek rent richting de bal. Mystek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ciepierski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Laszczyński met de inworp. Mystek rent richting de bal. Mystek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mks Rock Jarocin - Krk1906. 1:2

66e minuut.
Laszczyński met een sublieme pass. Mystek is nu in balbezit. Mystek geeft een lange en hoge pass. Rzecki heeft problemen om de bal te vangen. Rzecki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Tytek is nu in balbezit. Tytek geeft de bal voor. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mks Rock Jarocin 53%, Krk1906. 47%.
Mks Rock Jarocin - Krk1906. 1:2