Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: PoBOJoWiSko
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 8000
Gumio FC Mks Rock Jarocin
433 Tactiek 433
61% Balbezit 39%
35% Spel op eigen helft 65%
34 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
37.9 gemiddelde waardering 19.8
solid Schieten average
average Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


2e minuut.
Robinet is nu in balbezit. Robinet geeft een hoge lob. Grabarz met een sublieme pass. Ackermann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ackermann draait met de bal, schiet en ... Paal! Piesiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 1:0

6e minuut.
Chwiałkiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Ackermann met een snelle inworp. Afakan is nu in balbezit. Afakan geeft de bal voor. Piesiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Robinet is nu in balbezit. Robinet passt de bal met de wreef. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski draait met de bal, schiet en ... Piesiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 2:0

9e minuut.
Robinet probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski probeert de bal aan de voet te houden. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. Skarżyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 3:0

10e minuut.
Sopata geeft een hoge lob. Afakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Afakan passt de bal in één keer door. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. Piesiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 4:0

14e minuut.
Gacuś onderschept slim de pass. Młynarski rent richting de bal. Młynarski met een sublieme pass. Afakan rent richting de bal. Afakan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Ciepierski heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski onderschept slim de pass. Sudrawski geeft een hoge lob. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 5:0

27e minuut.
Afakan rent richting de bal. Afakan passt de bal in één keer door. Sudrawski heeft problemen om de bal te vangen. Sudrawski draait met de bal, schiet en ... Piesiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 6:0

31e minuut.
Bajda kopt de bal weg. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynarski geeft een hoge lob. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sudrawski passt de bal in één keer door. Afakan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacuś is nu in balbezit. Afakan verovert de bal door een tackle van achteren. Afakan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski schiet op doel. Piesiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 7:0

37e minuut.
Afakan is nu in balbezit. Afakan passt de bal in één keer door. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grabarz trapt de bal weg. Ackermann kopt de bal weg. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski schiet op doel. Piesiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Grabarz probeert naar een medespeler te passen. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Grabarz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robinet met een snelle inworp. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 34%, Mks Rock Jarocin 66%.
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 7:0

49e minuut.
Apolinarski kopt de bal weg. Afakan rent richting de bal. Młynarski rent richting de bal. Młynarski geeft de bal voor. Sudrawski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Doeltrap. Piesiewicz trapt de bal weg van het doel. Młynarski kopt de bal weg. Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sudrawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sudrawski passt de bal in één keer door. Apolinarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skarżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 8:0

63e minuut.
Młynarski is nu in balbezit. Młynarski passt de bal in één keer door. Skarżyński rent richting de bal. Afakan verovert de bal door een tackle van achteren. Afakan draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sopata passt de bal zonder na te denken. Apolinarski rent richting de bal. Grabarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Apolinarski verovert de bal door een tackle van achteren. Apolinarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sudrawski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Grabarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robinet zal de hoekschop nemen. Apolinarski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Montenegro geeft een lange en hoge pass. Afakan is nu in balbezit. Afakan passt de bal in één keer door. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. Piesiewicz bokst de bal weg. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 9:0

79e minuut.
Robinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Robinet geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Skarżyński de bal. Apolinarski is nu in balbezit. Apolinarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Afakan rent richting de bal. Afakan geeft de bal voor. Apolinarski rent richting de bal. Apolinarski haalt uit met een fantastische trap. Piesiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 10:0

90e minuut.
Młynarski probeert naar een medespeler te passen. Sudrawski rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Grabarz ... Strafschop! Grabarz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sudrawski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Młynarski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gumio FC 36%, Mks Rock Jarocin 64%.
Gumio FC - Mks Rock Jarocin 11:0