Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Latający Holender Wodne Hełmy
T27 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten weak
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Hoogwegt heeft problemen om de bal te vangen. Hoogwegt geeft de bal voor. Jańczyk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piconese rent richting de bal. Piconese draait met de bal, schiet en ... Kuryluk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Ziomkowski is nu in balbezit. Darebný maakt een afschuwelijke overtreding. Ziomkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

16e minuut.
Piconese rent richting de bal. Piconese passt de bal in één keer door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wodne Hełmy 1:0

22e minuut.
Zając geeft de bal voor. Darebný heeft problemen om de bal te vangen. Acıbadem is nu in balbezit. Delijewski onderschept slim de pass. Delijewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 49%, Wodne Hełmy 51%.
Latający Holender - Wodne Hełmy 1:0

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Posavec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. Kuryluk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Latający Holender - Wodne Hełmy 2:0

57e minuut.
Acıbadem geeft de bal voor. Inworp. Kołos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delijewski rent richting de bal. Delijewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pilikowski met een sublieme pass. Daar is Ziomkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darebný rent richting de bal. Tymrowski heeft problemen om de bal te vangen. Tymrowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Klungelig pakt Ziomkowski de bal. Piconese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconese passt de bal in één keer door. Tymrowski is nu in balbezit. Tymrowski draait met de bal, schiet en ... Kuryluk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Darebný probeert naar een medespeler te passen. Piconese bereikt de bal nog maar net als eerste. Piconese met een sublieme pass. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Skiba de bal. Skiba met een sublieme pass. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap. Szombierski probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Jańczyk geeft een hoge lob. Inworp. Posavec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Daar is Darebný, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hordecki is nu in balbezit. Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Tymrowski rent richting de bal. Tymrowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Piconese is nu in balbezit. Piconese schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Latający Holender 35%, Wodne Hełmy 65%.
Latający Holender - Wodne Hełmy 2:0