Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0068
  • Stadion: MLM Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2913
MLM AC Sękowo
Normal Tactiek taktyka1
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 40.9
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen good


2e minuut.
Copik rent richting de bal. Segura onderschept slim de pass. Segura passt de bal zonder na te denken. Resende rent richting de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap. Zabokrzycki bokst de bal weg.

6e minuut.
Copik is nu in balbezit. Piroddu is nu in balbezit. Piroddu passt de bal zonder na te denken. Resende heeft problemen om de bal te vangen. Resende draait met de bal, schiet en ... Zabokrzycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:1

10e minuut.
Amariei probeert naar een medespeler te passen. Weiland probeert naar een medespeler te passen. Resende is nu in balbezit. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:2

14e minuut.
Vejprava met een sublieme pass. Brunat geeft een lange en hoge pass. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende draait met de bal, schiet en ... Zabokrzycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Resende rent richting de bal. Resende geeft een lange en hoge pass. Wiktorowski probeert de bal aan de voet te houden. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:3

28e minuut.
Kopaniecki is nu in balbezit. Piroddu onderschept slim de pass. Piroddu geeft een lange en hoge pass. Segura is nu in balbezit. Segura haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:4

32e minuut.
Amariei onderschept slim de pass. Amariei speelt de bal door. Weiland probeert naar een medespeler te passen. Resende kan de bal niet met de borst controleren. Resende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:5

36e minuut.
Zabokrzycki trapt de bal weg van het doel. Weiland kopt de bal weg. Klungelig pakt Chałupnik de bal. Resende rent richting de bal. Resende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Daar is Weiland, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiland geeft een lange en hoge pass. Wiktorowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Resende de bal. Resende haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Segura, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:6

44e minuut.
Wiktorowski is nu in balbezit. Wiktorowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brunat met de inworp. Raggi geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLM 78%, AC Sękowo 22%.
MLM - AC Sękowo 0:7

53e minuut.
Chałupnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura verovert de bal door een tackle van achteren. Segura passt de bal zonder na te denken. Resende is nu in balbezit. Resende haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:8

61e minuut.
Raggi geeft de bal voor. Klungelig pakt Chałupnik de bal. Segura rent richting de bal. Segura draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:9

63e minuut.
Chałupnik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Raggi neemt de hoekschop. Segura rent richting de bal. Segura schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Resende de bal. Resende schiet op doel. Wiktorowski heeft problemen om de bal te vangen. Segura rent richting de bal. Segura haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Doeltrap. Badaczewski komt het veld opgelopen. Kochan komt het veld opgelopen. Beenhakker komt het veld opgelopen. Zabokrzycki trapt de bal weg van het doel. Beenhakker probeert de bal aan de voet te houden. Beenhakker passt de bal in één keer door. Kochan is nu in balbezit. Kochan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:10

74e minuut.
Beenhakker passt de bal zonder na te denken. Copik heeft problemen om de bal te vangen. Weiland rent richting de bal. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Klungelig pakt Weiland de bal. Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura passt de bal zonder na te denken. Kochan rent richting de bal. Kochan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:11

84e minuut.
Segura is nu in balbezit. Segura passt de bal met de wreef. Wiktorowski speelt de bal door. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Badaczewski speelt de bal door. Vejprava is nu in balbezit. Vejprava geeft een hoge lob. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MLM - AC Sękowo 0:12

89e minuut.
Segura bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiktorowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wiktorowski speelt de bal door. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MLM 86%, AC Sękowo 14%.
MLM - AC Sękowo 0:12