Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Jadów Krk1906.
Attack Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten average
poor Passen poor
average Verdedigen poor


6e minuut.
Grzybczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Grzybczyk met een sublieme pass. Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk schiet op doel. Bokłaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Krk1906. 1:0

10e minuut.
Bedra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra geeft een lange en hoge pass. Klimczak kopt de bal weg. Rzecki is nu in balbezit. Rzecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tornado Jadów - Krk1906. 1:1

12e minuut.
Miś passt de bal met de wreef. Pieńkosz rent richting de bal. Pieńkosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Małaszuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Małaszuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Małaszuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Małaszuk geeft een hoge lob. Samburski onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pieńkosz neemt de hoekschop. Bokłaga bokst de bal weg. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Jadów 57%, Krk1906. 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tornado Jadów - Krk1906. 1:1

51e minuut.
Antkowiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kopertowski komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Kotwas verovert de bal door een tackle van achteren. Mystek rent richting de bal. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek is nu in balbezit. Mystek schiet op doel. Wałkarz bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muranowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Perzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Krk1906. 1:2

61e minuut.
Kopertowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieńkosz onderschept slim de pass. Pieńkosz probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzybczyk draait met de bal, schiet en ... Bokłaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Miś speelt de bal door. Daar is Klimczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tytek is nu in balbezit. Bedra onderschept slim de pass. Bedra geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Stoltmann probeert de bal met de borst te controleren. Tytek met een sublieme pass. Rzecki rent richting de bal. Rzecki schiet op doel. Perzak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Tytek passt de bal zonder na te denken. Rzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Perzak verovert de bal door een tackle van achteren. Perzak geeft een lange en hoge pass. Muranowski kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Perzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiszkurno komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Jadów 53%, Krk1906. 47%.
Tornado Jadów - Krk1906. 1:2