Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornado Jadów Wycisk
Attack Tactiek 41212
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 41.5
poor Schieten very good
poor Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Klungelig pakt Szulgo de bal. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Çallı met de inworp. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański passt de bal met de wreef. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
López kopt de bal weg. Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbieri is nu in balbezit. Çallı rent richting de bal. Çallı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kotwas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri passt de bal in één keer door. Çallı rent richting de bal. Çallı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:1

8e minuut.
Hiszpański verovert de bal door een tackle van achteren. Hiszpański speelt de bal door. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:2

10e minuut.
Daar is Bedra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański passt de bal zonder na te denken. Barbieri rent richting de bal. Barbieri schiet op doel. Wałkarz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Barbieri kan de bal niet met de borst controleren. Barbieri met een sublieme pass. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı is nu in balbezit. Çallı haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Szulgo is nu in balbezit. Szulgo passt de bal met de wreef. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:3

14e minuut.
Perzak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kiszkurno komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Szulgo is nu in balbezit. Szulgo probeert naar een medespeler te passen. Çallı rent richting de bal. Çallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:4

17e minuut.
Małaszuk probeert naar een medespeler te passen. Grzybczyk heeft problemen om de bal te vangen. Zawisza bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı onderschept slim de pass. Çallı schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Çallı probeert naar een medespeler te passen. Barbieri kan de bal niet met de borst controleren. Hiszpański is nu in balbezit. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Çallı rent richting de bal. Bedra onderschept slim de pass. Hiszpański verovert de bal door een tackle van achteren. Hiszpański draait met de bal, schiet en ... Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:5

27e minuut.
Szulgo geeft een hoge lob. Çallı rent richting de bal. Çallı passt de bal met de wreef. Miś rent richting de bal. Miś passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Barbieri is nu in balbezit. Barbieri met een sublieme pass. Çallı rent richting de bal. Çallı haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:6

45e minuut.
López met een sublieme pass. Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański passt de bal zonder na te denken. Çallı rent richting de bal. Çallı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Jadów 66%, Wycisk 34%.
Tornado Jadów - Wycisk 0:7

46e minuut.
Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri is nu in balbezit. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı verovert de bal door een tackle van achteren. Çallı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
López passt de bal in één keer door. Barbieri heeft problemen om de bal te vangen. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Szopeński geeft de bal voor. Inworp. López met de inworp. Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiszpański haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Çallı passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kiszkurno de bal. Barbieri rent richting de bal. Barbieri haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
López rent richting de bal. López geeft een lange en hoge pass. Barbieri is nu in balbezit. Barbieri draait met de bal, schiet en ... Wałkarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Szulgo onderschept slim de pass. Szulgo met een sublieme pass. Çallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Çallı haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:8

75e minuut.
López passt de bal met de wreef. Çallı rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bedra. Bedra krijgt een gele kaart. Çallı raakt geblesseerd tijdens het duel. Szulgo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barbieri krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Hiszpański rent richting de bal. Hiszpański met een sublieme pass. Klungelig pakt Çallı de bal. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:9

80e minuut.
López is nu in balbezit. Met opzet legt Pieńkosz zijn tegenspeler op de grond. López is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. López zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kiszkurno kopt de bal weg. Szulgo met een sublieme pass. Çallı is nu in balbezit. Çallı haalt uit met een fantastische trap. Wałkarz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:10

83e minuut.
Kotwas onderschept slim de pass. Szulgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulgo passt de bal met de wreef. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Barbieri kopt de bal weg. Daar is Kiszkurno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çallı rent richting de bal. Çallı schiet op doel. Wałkarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornado Jadów - Wycisk 0:11

90e minuut.
López speelt de bal door. Hiszpański is nu in balbezit. Hiszpański met een sublieme pass. Barbieri bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbieri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornado Jadów 72%, Wycisk 28%.
Tornado Jadów - Wycisk 0:11