Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cudowne Błota AC Sękowo
Normal Tactiek taktyka1
35% Balbezit 65%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 39.3
average Schieten adequate
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Amariei is nu in balbezit. Amariei speelt de bal door. Kochan rent richting de bal. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:1

4e minuut.
Amariei rent richting de bal. Amariei passt de bal zonder na te denken. Batory rent richting de bal. Resende verovert de bal door een tackle van achteren. Resende schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:2

18e minuut.
Badaczewski heeft problemen om de bal te vangen. Badaczewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Fuzileiro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kochan rent richting de bal. Kochan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Doeltrap. Kciuk trapt de bal weg van het doel. Badaczewski kopt de bal weg. Kochan is nu in balbezit. Kochan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Raggi rent richting de bal. Raggi passt de bal in één keer door. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan draait met de bal, schiet en ... Matusewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:3

32e minuut.
Badaczewski is nu in balbezit. Badaczewski speelt de bal door. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Błota 73%, AC Sękowo 27%.
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:4

47e minuut.
Jurzyc geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raggi met een snelle inworp. Resende rent richting de bal. Resende schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Doeltrap. Matusewicz trapt de bal weg van het doel. Raggi kopt de bal weg. Resende rent richting de bal. Resende passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:5

50e minuut.
Raggi geeft een lange en hoge pass. Fuzileiro heeft problemen om de bal te vangen. Kochan rent richting de bal. Resende is nu in balbezit. Resende draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Amariei geeft een hoge lob. Kciuk kopt de bal weg. Kurniawka heeft problemen om de bal te vangen. Resende rent richting de bal. Resende schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Batory is nu in balbezit. Raggi verovert de bal door een tackle van achteren. Raggi speelt de bal door. Resende is nu in balbezit. Resende geeft de bal voor. Matusewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:6

70e minuut.
Beenhakker komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Piroddu probeert naar een medespeler te passen. Beenhakker rent richting de bal. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matusewicz trapt de bal weg van het doel. Badaczewski rent richting de bal. Badaczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piroddu kopt de bal weg. Resende kan de bal niet met de borst controleren. Resende met een sublieme pass. Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Matusewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Jurzyc rent richting de bal. Resende onderschept slim de pass. Resende speelt de bal door. Kochan rent richting de bal. Kochan haalt uit met een fantastische trap. Paal! Amariei bereikt de bal nog maar net als eerste. Amariei geeft de bal voor. Kochan heeft problemen om de bal te vangen. Kochan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:7

86e minuut.
Resende heeft problemen om de bal te vangen. Beenhakker is nu in balbezit. Beenhakker probeert naar een medespeler te passen. Resende is nu in balbezit. Resende schiet op doel. Matusewicz bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beenhakker zal de hoekschop nemen. Resende bereikt de bal nog maar net als eerste. Resende draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Beenhakker met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Badaczewski de bal onder controle te krijgen. Piroddu probeert naar een medespeler te passen. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kochan schiet op doel. Matusewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cudowne Błota 85%, AC Sękowo 15%.
Cudowne Błota - AC Sękowo 0:8