Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jelcz-Laskowice wiskers
TEST 11 v2_1 Tactiek 424
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.7 gemiddelde waardering 50.8
poor Schieten excellent
adequate Passen good
good Verdedigen solid


21e minuut.
Verbovský met de inworp. Dudnic rent richting de bal. Dudnic passt de bal in één keer door. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Secciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Secciani geeft een hoge lob. Inworp. Baggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miñambres geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Verbovský is nu in balbezit. Miñambres onderschept slim de pass. Miñambres probeert naar een medespeler te passen. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Burzawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa passt de bal met de wreef. Pink is nu in balbezit. Pink haalt uit met een fantastische trap. Turan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jelcz-Laskowice - wiskers 1:0

38e minuut.
Mares geeft een lange en hoge pass. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Vieira maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Vieira moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vieira schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jelcz-Laskowice 63%, wiskers 37%.
Jelcz-Laskowice - wiskers 1:0

51e minuut.
Emery met een sublieme pass. Mares is nu in balbezit. Mares passt de bal in één keer door. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Mares de bal. Yalgı rent richting de bal. Haerkens verovert de bal door een tackle van achteren. Mares onderschept slim de pass. Mares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Csáki onderschept slim de pass. Csáki passt de bal in één keer door. Ulaga onderschept slim de pass. Utopil rent richting de bal. Utopil geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Burzawa kopt de bal weg. Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pink de bal. Pink schiet op doel. Turan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Mares probeert naar een medespeler te passen. Csáki is nu in balbezit. Csáki passt de bal zonder na te denken. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel. Tubarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Emery geeft een lange en hoge pass. Ulaga rent richting de bal. Ulaga geeft een hoge lob. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel. Tubarão verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jelcz-Laskowice 64%, wiskers 36%.
Jelcz-Laskowice - wiskers 1:0