Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc miki12858467 MRKS Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


21e minuut.
Klungelig pakt Liński de bal. Cieślar rent richting de bal. Liński heeft problemen om de bal te vangen. Liński draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Bartczak de bal. Draba bokst de bal weg.

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gancarczyk met de inworp. Buzała is nu in balbezit. Liński onderschept slim de pass. Liński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc miki12858467 - MRKS Włókniarz Pabianice 1:0

32e minuut.
Buzała rent richting de bal. Liński verovert de bal door een tackle van achteren. Liński met een sublieme pass. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

35e minuut.
Buzała rent richting de bal. Białokozowicz is nu in balbezit. Buzała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Buzała krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Wojnicki verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnicki passt de bal in één keer door. Liński is nu in balbezit. Cieślar rent richting de bal. Cieślar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc miki12858467 38%, MRKS Włókniarz Pabianice 62%.
Fc miki12858467 - MRKS Włókniarz Pabianice 1:0

47e minuut.
Kurdek met een snelle inworp. Antoniak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Lankiewicz ... Strafschop! Antoniak roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Antoniak kan niet meer verder spelen. Chudzikowski komt het veld opgelopen. Zajdel legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Wojnicki geeft een hoge lob. Kurdek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekielski onderschept slim de pass. Sekielski geeft een hoge lob. Sinicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Buzała geeft een lange en hoge pass. Trawiński heeft problemen om de bal te vangen. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajdel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kardynał speelt de bal door. Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzikowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Chudzikowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Draba trapt de bal weg van het doel. Lankiewicz kopt de bal weg. Liński rent richting de bal. Liński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Bartczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Białokozowicz met een snelle inworp. Sinicki is nu in balbezit. Sinicki geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Gładysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Liński verovert de bal door een tackle van achteren. Liński passt de bal zonder na te denken. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc miki12858467 38%, MRKS Włókniarz Pabianice 62%.
Fc miki12858467 - MRKS Włókniarz Pabianice 1:0