Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zbrukane Źródło FC Paszczyniak
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kościński is nu in balbezit. Kościński passt de bal in één keer door. Kubik speelt de bal door. Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Gniza draait met de bal, schiet en ... Bochenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Wierszewski rent richting de bal. Wierszewski geeft de bal voor. Kubik is nu in balbezit. Szczęch rent richting de bal. Szczęch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:0

11e minuut.
Grymel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wierszewski is nu in balbezit. Wierszewski geeft de bal voor. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:1

16e minuut.
Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Szałucha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olszewski. Olszewski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Przyjemski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szałucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałucha geeft een hoge lob. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Reyman onderschept slim de pass. Reyman passt de bal met de wreef. Gniza rent richting de bal. Szczęch rent richting de bal. Szczęch schiet op doel. Bochenek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Szałucha verovert de bal door een tackle van achteren. Szałucha probeert naar een medespeler te passen. Chodacki is nu in balbezit. Chodacki haalt uit met een fantastische trap. Rzeszutek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:2

25e minuut.
Daar is Szczęch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałucha is nu in balbezit. Szałucha passt de bal in één keer door. Chodacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Chodacki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:3

30e minuut.
Kościński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bombielewicz geeft de bal voor. Chodacki heeft problemen om de bal te vangen. Chodacki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Bombielewicz met de inworp. Olszewski probeert de bal met de borst te controleren. Chodacki rent richting de bal. Chodacki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pieszko de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Źródło 55%, FC Paszczyniak 45%.
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:3

54e minuut.
Olszewski is nu in balbezit. Olszewski passt de bal met de wreef. Pieszko rent richting de bal. Szałucha rent richting de bal. Szałucha geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 1:4

75e minuut.
Bombielewicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grzymała komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Szczęch controleert de bal met de borst. Szczęch draait met de bal, schiet en ... Daar is Szluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gniza rent richting de bal. Gniza schiet op doel. Bochenek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 2:4

86e minuut.
Reyman bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyman probeert naar een medespeler te passen. Gniza heeft problemen om de bal te vangen. Gniza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zbrukane Źródło 55%, FC Paszczyniak 45%.
Zbrukane Źródło - FC Paszczyniak 3:4