Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Turtles wiskers
442 Tactiek 424
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 50.4
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Daar is Minár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Haim passt de bal zonder na te denken. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Turan trapt de bal weg. Škrobák kan de bal niet met de borst controleren. Dudnic geeft de bal voor. Yalgı springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Miñambres met de inworp. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth begaat een overtreding. B. Tóth krijgt een gele kaart.

21e minuut.
B. Tóth bereikt de bal nog maar net als eerste. B. Tóth passt de bal zonder na te denken. Dudnic speelt de bal door. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 0:1

24e minuut.
Utopil speelt de bal door. Csáki is nu in balbezit. Csáki passt de bal in één keer door. Yalgı rent richting de bal. Yalgı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Klungelig pakt Yalgı de bal. Csáki is nu in balbezit. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Miñambres verovert de bal door een tackle van achteren. Miñambres geeft een lange en hoge pass. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Pohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 0:2

31e minuut.
Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı rent richting de bal. Szczygieł verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 0:3

36e minuut.
Csáki probeert naar een medespeler te passen. Vurduk bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı onderschept slim de pass. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Pohl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 0:4

37e minuut.
Regueiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares verovert de bal door een tackle van achteren. Mares geeft de bal voor. Daar is Yalgı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yalgı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Dudnic speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki met een sublieme pass. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı haalt uit met een fantastische trap. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Mares onderschept slim de pass. Mares speelt de bal door. Vurduk rent richting de bal. Yalgı verovert de bal door een tackle van achteren. Yalgı schiet op doel. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 68%, wiskers 32%.
Ninja Turtles - wiskers 0:4

50e minuut.
Csáki rent richting de bal. Csáki geeft een hoge lob. Vurduk rent richting de bal. Yalgı onderschept slim de pass. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 0:5

54e minuut.
Vascu met een sublieme pass. Surma is nu in balbezit. Surma passt de bal in één keer door. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 1:5

59e minuut.
Daar is Dudnic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dudnic speelt de bal door. Miñambres probeert naar een medespeler te passen. Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Yalgı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 1:6

74e minuut.
B. Tóth is nu in balbezit. Dussán is nu in balbezit. Baggio onderschept slim de pass. B. Tóth verovert de bal door een tackle van achteren. B. Tóth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Yalgı bereikt de bal nog maar net als eerste. Wersaczewski speelt de bal door. Csáki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Mares kopt de bal weg. Yalgı heeft problemen om de bal te vangen. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Miñambres probeert naar een medespeler te passen. Yalgı heeft problemen om de bal te vangen. Vurduk is nu in balbezit. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres haalt uit met een fantastische trap. Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - wiskers 1:7

90e minuut.
Emery rent richting de bal. Surma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Emery raakt geblesseerd tijdens het duel. Emery zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yalgı rent richting de bal. Yalgı schiet op doel. Pohl bokst de bal weg.

90e minuut.
Miñambres met een snelle inworp. Csáki geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Vurduk de bal onder controle te krijgen. Yalgı rent richting de bal. Yalgı draait met de bal, schiet en ... Pohl verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vurduk is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 51%, wiskers 49%.
Ninja Turtles - wiskers 1:7