Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc miki12858467 Fc Pasiaki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
19 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Lankiewicz geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Nawoj de bal onder controle te krijgen. Miodziek bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar onderschept slim de pass. Cieślar haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sinicki zal de hoekschop nemen. Lankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Dawidziuk geeft de bal voor. Inworp. Ren met de inworp. Liński rent richting de bal. Liński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Liński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rochowiak probeert naar een medespeler te passen. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik draait met de bal, schiet en ... Sekielski kopt de bal weg. Kardynał bokst de bal weg.

43e minuut.
Nawoj speelt de bal door. Przybułek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybułek met een sublieme pass. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc miki12858467 - Fc Pasiaki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc miki12858467 46%, Fc Pasiaki 54%.
Fc miki12858467 - Fc Pasiaki 0:1

59e minuut.
Miodziek geeft een hoge lob. Wojnicki rent richting de bal. Przybułek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Przybułek is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

78e minuut.
Knobel bereikt de bal nog maar net als eerste. Trawiński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Knobel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Niżnik neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc miki12858467 - Fc Pasiaki 0:2

85e minuut.
Rózgiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rochowiak is nu in balbezit. Rochowiak passt de bal in één keer door. Cieślar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieślar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Sekielski geeft een lange en hoge pass. Ren kopt de bal weg. Rochowiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Liński rent richting de bal. Liński draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc miki12858467 39%, Fc Pasiaki 61%.
Fc miki12858467 - Fc Pasiaki 0:2