Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pasiaki MRKS Włókniarz Pabianice
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Sławoj de bal onder controle te krijgen. Gancarczyk is nu in balbezit. Gancarczyk geeft een hoge lob. Chudzikowski rent richting de bal. Chudzikowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Kasprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzała verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Chlastawa rent richting de bal. Chlastawa geeft de bal voor. Zajdel is nu in balbezit. Chudzikowski is nu in balbezit. Chudzikowski haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski bokst de bal weg. Chudzikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzikowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - MRKS Włókniarz Pabianice 0:1

16e minuut.
Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzikowski rent richting de bal. Zajdel is nu in balbezit. Chudzikowski rent richting de bal. Chudzikowski draait met de bal, schiet en ... Radziszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Rózgiewicz met een snelle inworp. Rochowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochowiak met een sublieme pass. Niżnik rent richting de bal. Niżnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Górek bereikt de bal nog maar net als eerste. Górek geeft de bal voor. Zajdel kopt de bal weg. Chudzikowski is nu in balbezit. Chudzikowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Górek is nu in balbezit. Górek passt de bal zonder na te denken. Zajdel bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzikowski rent richting de bal. Chudzikowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Radziszewski trapt de bal weg van het doel. Gładysz heeft problemen om de bal te vangen. Kasprzak speelt de bal door. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Na een snelle pass probeert Kasprzak de bal onder controle te krijgen. Niżnik is nu in balbezit. Buzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasprzak rent richting de bal. Kasprzak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pasiaki 48%, MRKS Włókniarz Pabianice 52%.
Fc Pasiaki - MRKS Włókniarz Pabianice 0:1

52e minuut.
Niżnik is nu in balbezit. Bartczak rent richting de bal. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik schiet op doel. Draba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Pasiaki - MRKS Włókniarz Pabianice 1:1

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Knobel met een snelle inworp. Daar is Kasprzak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kasprzak geeft een lange en hoge pass. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pasiaki 47%, MRKS Włókniarz Pabianice 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Pasiaki - MRKS Włókniarz Pabianice 1:1