Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KKS Majkel FC wiskers
Normal Tactiek 424
39% Balbezit 61%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 46.5
poor Schieten outstanding
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


2e minuut.
Csáki onderschept slim de pass. Csáki geeft een hoge lob. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı draait met de bal, schiet en ... Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:1

15e minuut.
Wacławik controleert de bal met de borst. Csáki rent richting de bal. Csáki passt de bal zonder na te denken. Yalgı rent richting de bal. Yalgı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:2

21e minuut.
Nienartowicz rent richting de bal. Nienartowicz geeft een hoge lob. Miñambres geeft een lange en hoge pass. Yalgı heeft problemen om de bal te vangen. Yalgı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dworzańczyk controleert de bal met de borst. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki passt de bal met de wreef. Yalgı is nu in balbezit. Yalgı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:3

28e minuut.
Rudzki probeert de bal met de borst te controleren. Lesz is nu in balbezit. Dudnic maakt een afschuwelijke overtreding. Dudnic krijgt een gele kaart. Lesz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lesz kan niet meer verder spelen. Mąka komt het veld opgelopen. Obrębski wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Utopil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wacławik de bal. Yalgı rent richting de bal. Yalgı draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wacławik de bal onder controle te krijgen. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:4

30e minuut.
Dworzańczyk probeert de bal met de borst te controleren. Dworzańczyk speelt de bal door. Kołacki rent richting de bal. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Guzman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mares kopt de bal weg. Dworzańczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Yalgı zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Yalgı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Yalgı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

36e minuut.
Baggio is nu in balbezit. Baggio passt de bal zonder na te denken. Miñambres speelt de bal door. Csáki rent richting de bal. Csáki draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:5

37e minuut.
Daar is Obrębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki draait met de bal, schiet en ... Kołacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:6

39e minuut.
Vascu geeft een lange en hoge pass. Utopil kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroczek de bal. Csáki rent richting de bal. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Strzyga bereikt de bal nog maar net als eerste. Baggio verovert de bal door een tackle van achteren. Baggio probeert naar een medespeler te passen. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Majkel FC 73%, wiskers 27%.
KKS Majkel FC - wiskers 0:6

48e minuut.
Kołacki geeft een hoge lob. Inworp. Utopil met een snelle inworp. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dudnic probeert naar een medespeler te passen. Miñambres rent richting de bal. Miñambres met een sublieme pass. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel. Guzman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:7

52e minuut.
Emery zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Utopil rent richting de bal. Utopil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:8

54e minuut.
Utopil met een sublieme pass. Dudnic heeft problemen om de bal te vangen. Dudnic speelt de bal door. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:9

55e minuut.
Mares rent richting de bal. Mares speelt de bal door. Dudnic met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:10

57e minuut.
Mares met een sublieme pass. Utopil bereikt de bal nog maar net als eerste. Utopil probeert naar een medespeler te passen. Csáki is nu in balbezit. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:11

60e minuut.
Obrębski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Utopil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Miñambres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miñambres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:12

62e minuut.
Nienartowicz is nu in balbezit. Miñambres verovert de bal door een tackle van achteren. Miñambres met een sublieme pass. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Mares kopt de bal weg. Klungelig pakt Kroczek de bal. Utopil probeert naar een medespeler te passen. Mares bereikt de bal nog maar net als eerste. Mares geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dudnic is nu in balbezit. Dudnic passt de bal in één keer door. Miñambres speelt de bal door. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:13

70e minuut.
Dudnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Dudnic passt de bal met de wreef. Mares met een sublieme pass. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Klungelig pakt Dworzańczyk de bal. Csáki rent richting de bal. Kołacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren. Csáki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Wacławik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miñambres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csáki is nu in balbezit. Csáki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Dworzańczyk met een harde bal richting middenveld. Dudnic kopt de bal weg. Klungelig pakt Obrębski de bal. Csáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Csáki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Dworzańczyk de bal onder controle te krijgen. Csáki rent richting de bal. Dworzańczyk is nu in balbezit. Csáki onderschept slim de pass. Csáki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KKS Majkel FC - wiskers 0:14

80e minuut.
Mares passt de bal zonder na te denken. Csáki is nu in balbezit. Kołacki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołacki krijgt een gele kaart. Csáki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Csáki neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Dworzańczyk heeft problemen om de bal te vangen. Csáki rent richting de bal. Csáki schiet op doel. Guzman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Guzman trapt de bal weg van het doel. Dudnic kopt de bal weg. Csáki heeft problemen om de bal te vangen. Csáki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Miñambres bereikt de bal nog maar net als eerste. Miñambres speelt de bal door. Daar is Csáki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csáki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wacławik de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KKS Majkel FC 76%, wiskers 24%.
KKS Majkel FC - wiskers 0:14