Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Pasiaki Jelcz-Laskowice
Normal Tactiek TEST 11 v2_1
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
3 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 33
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Knobel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kosmalski komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk passt de bal in één keer door. Pink rent richting de bal. Pink schiet op doel. Radziszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:1

11e minuut.
Pink is nu in balbezit. Pink haalt uit met een fantastische trap. Forster-Caskey rent richting de bal. Forster-Caskey haalt uit met een fantastische trap. Paal!

30e minuut.
Miodziek is nu in balbezit. Miodziek geeft de bal voor. Inworp. Szilasi met een snelle inworp. Burzawa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Burzawa met een sublieme pass. Pink rent richting de bal. Pink passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Forster-Caskey de bal. Forster-Caskey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Olejarczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Olejarczyk passt de bal in één keer door. Pink is nu in balbezit. Pink draait met de bal, schiet en ... Radziszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:2

41e minuut.
Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Burzawa speelt de bal door. Pink rent richting de bal. Pink schiet op doel. Dawidziuk probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pasiaki 75%, Jelcz-Laskowice 25%.
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:3

49e minuut.
Verbovský rent richting de bal. Verbovský geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kosmalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przybułek geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Tubarão met een harde bal richting middenveld. Olejarczyk kopt de bal weg. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink haalt uit met een fantastische trap. Radziszewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:4

54e minuut.
Burzawa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szilasi rent richting de bal. Szilasi geeft de bal voor. Forster-Caskey rent richting de bal. Forster-Caskey schiet op doel. Radziszewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:5

55e minuut.
Przybułek passt de bal met de wreef. Sławoj rent richting de bal. Forster-Caskey maakt een afschuwelijke overtreding. Forster-Caskey is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

56e minuut.
Olejarczyk is nu in balbezit. Nawoj rent richting de bal. Olejarczyk begaat een overtreding. Nawoj wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nawoj kan niet meer verder spelen. Kasprzak komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Burzawa is nu in balbezit. Burzawa passt de bal met de wreef. Dawidziuk rent richting de bal. Pink verovert de bal door een tackle van achteren. Pink schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Rózgiewicz passt de bal zonder na te denken. Haerkens bereikt de bal nog maar net als eerste. Haerkens met een sublieme pass. Pink is nu in balbezit. Pink haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:6

72e minuut.
Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dawidziuk de bal onder controle te krijgen. Olejarczyk is nu in balbezit. Olejarczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:7

75e minuut.
Verbovský bereikt de bal nog maar net als eerste. Verbovský passt de bal in één keer door. Pink rent richting de bal. Burzawa is nu in balbezit. Burzawa schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Virdis probeert naar een medespeler te passen. Burzawa is nu in balbezit. Burzawa passt de bal in één keer door. Pink is nu in balbezit. Pink draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Olejarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejarczyk passt de bal zonder na te denken. Pink bereikt de bal nog maar net als eerste. Pink haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dawidziuk de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Pasiaki 50%, Jelcz-Laskowice 50%.
Fc Pasiaki - Jelcz-Laskowice 0:8