Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ninja Turtles Wilczki Luboń
442 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
31% Spel op eigen helft 69%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 17.3
solid Schieten unsatisfactory
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Minár haalt uit met een fantastische trap. Soczyński probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schwarz neemt de hoekschop. Buccauw maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Mangiagalli kopt de bal weg. Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł passt de bal in één keer door. Surma geeft de bal voor. Minár maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Buccauw onderschept slim de pass. Buccauw heeft problemen om de bal te vangen. Miciun rent richting de bal. Buccauw onderschept slim de pass. Buccauw schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Miciun geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Surma met een snelle inworp. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Inworp. Schwarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangiagalli kan de bal niet met de borst controleren. Mangiagalli geeft de bal voor. Minár maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Vurduk onderschept slim de pass. Vurduk speelt de bal door. Surma rent richting de bal. Surma geeft de bal voor. Minár krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Buccauw met een sublieme pass. Soczyński rent richting de bal. Minár verovert de bal door een tackle van achteren. Minár schiet op doel. Filipczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 1:0

20e minuut.
Soczyński geeft de bal voor. Inworp. Schwarz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mangiagalli rent richting de bal. Mangiagalli geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Oleksy verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz met een sublieme pass. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. Filipczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Minár is nu in balbezit. Oleksy bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár verovert de bal door een tackle van achteren. Minár geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Wersaczewski geeft de bal voor. Urbański rent richting de bal. Met opzet legt Surma zijn tegenspeler op de grond. Surma krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Szczygieł passt de bal met de wreef. Minár is nu in balbezit. Buccauw is nu in balbezit. Minár rent richting de bal. Minár draait met de bal, schiet en ... Filipczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Soczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 2:0

36e minuut.
Mangiagalli probeert de bal met de borst te controleren. Napiórkowski is nu in balbezit. Met opzet legt Mangiagalli zijn tegenspeler op de grond. Mangiagalli krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Klungelig pakt Miciun de bal. Szczygieł onderschept slim de pass. Szczygieł passt de bal zonder na te denken. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Buccauw onderschept slim de pass. Buccauw passt de bal in één keer door. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár haalt uit met een fantastische trap. Filipczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 28%, Wilczki Luboń 72%.
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 2:0

51e minuut.
Szczygieł passt de bal met de wreef. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw passt de bal in één keer door. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ... Filipczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Buccauw heeft problemen om de bal te vangen. Różycki is nu in balbezit. Buccauw onderschept slim de pass. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. Filipczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

59e minuut.
Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Surma rent richting de bal. Surma passt de bal zonder na te denken. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Klungelig pakt Oleksy de bal. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw passt de bal zonder na te denken. Daar is Schwarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schwarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 3:0

66e minuut.
Szczygieł speelt de bal door. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw geeft een hoge lob. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár draait met de bal, schiet en ... Filipczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Buccauw bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 4:0

68e minuut.
Napiórkowski met een sublieme pass. Surma geeft de bal voor. Różycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Buccauw rent richting de bal. Buccauw haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Wersaczewski geeft een lange en hoge pass. Minár rent richting de bal. Buccauw rent richting de bal. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 5:0

84e minuut.
Miciun rent richting de bal. Surma onderschept slim de pass. Szczygieł geeft een lange en hoge pass. Minár is nu in balbezit. Minár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mangiagalli speelt de bal door. Schwarz rent richting de bal. Schwarz passt de bal zonder na te denken. Minár bereikt de bal nog maar net als eerste. Minár schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Szczygieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygieł probeert naar een medespeler te passen. Buccauw is nu in balbezit. Buccauw schiet op doel. Filipczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ninja Turtles 34%, Wilczki Luboń 66%.
Ninja Turtles - Wilczki Luboń 6:0