Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LKS tęcza Zendek 1973!! Piliczanka
442 Tactiek def r
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
6 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.3 gemiddelde waardering 41.9
goed Schieten zeer goed
matig Passen matig
goed Verdedigen goed


19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakopsoo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albarrán rent richting de bal. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jakopsoo kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Brzozewski de bal onder controle te krijgen. Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp geeft de bal voor. Brauzzi krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Trimarco geeft een lange en hoge pass. Juzizi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler speelt de bal door. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Hüralp bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüralp passt de bal in één keer door. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz onderschept slim de pass. Vaz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Albarrán geeft een hoge lob. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức probeert naar een medespeler te passen. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 48%, Piliczanka 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Piliczanka 0:0

47e minuut.
Juzizi geeft een hoge lob. Inworp. Tobbler met de inworp. Perzanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Vaz onderschept slim de pass. Shipley is nu in balbezit. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz haalt uit met een fantastische trap. Semrau probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Albarrán probeert de bal aan de voet te houden. Hüralp speelt de bal door. Trimarco probeert naar een medespeler te passen. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. MacKinnell bokst de bal weg.

67e minuut.
Trimarco is nu in balbezit. Trimarco geeft een lange en hoge pass. Perzanowski speelt de bal door. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Quang Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức speelt de bal door. Perzanowski geeft een lange en hoge pass. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LKS tęcza Zendek 1973!! 43%, Piliczanka 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LKS tęcza Zendek 1973!! - Piliczanka 0:0