Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:55
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0070
  • Stadion: Gisarb Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1717
Gisarb TRONN
Normal Tactiek styczen
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 34.3
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


5e minuut.
Mandla met de inworp. Fiutka is nu in balbezit. Fiutka geeft een hoge lob. Rogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogowski schiet op doel. Navarro Rodríguez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

10e minuut.
Mydło onderschept slim de pass. Mydło speelt de bal door. Daar is Kiciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Tęcza geeft een hoge lob. Peschisolido geeft de bal voor. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos schiet op doel. Banasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:1

16e minuut.
Mandla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla probeert naar een medespeler te passen. Rogowski rent richting de bal. Rogowski draait met de bal, schiet en ... Navarro Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mydło speelt de bal door. Banasik bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos onderschept slim de pass. Kiciński rent richting de bal. Kiciński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:2

20e minuut.
Balaban geeft de bal voor. Kiciński kopt de bal weg. Klungelig pakt Magyar de bal. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Balaban onderschept slim de pass. Magyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Magyar geeft de bal voor. Maximos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:3

25e minuut.
Peschisolido zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard geeft een lange en hoge pass. Maximos springt en kopt de bal. Banasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:4

41e minuut.
Kubacki onderschept slim de pass. Kubacki geeft een lange en hoge pass. Kiciński met een sublieme pass. Daar is Maximos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Durden geeft een hoge lob. Magyar kopt de bal weg. Tęcza heeft problemen om de bal te vangen. Maximos rent richting de bal. Maximos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gisarb 66%, TRONN 34%.
Gisarb - TRONN 0:4

51e minuut.
Balaban met de inworp. Magyar probeert naar een medespeler te passen. Maximos rent richting de bal. Maximos schiet op doel. Banasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:5

63e minuut.
Miziniak is nu in balbezit. Miziniak geeft een hoge lob. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos draait met de bal, schiet en ... Banasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gisarb - TRONN 0:6

65e minuut.
Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiutka verovert de bal door een tackle van achteren. Fiutka passt de bal zonder na te denken. Rogowski is nu in balbezit. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Navarro Rodríguez speelt de bal door. Maximos kopt de bal weg. Daar is Miziniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magyar is nu in balbezit. Magyar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Tęcza trapt de bal weg van het doel. Daar is Fiutka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiutka probeert naar een medespeler te passen. Rogowski heeft problemen om de bal te vangen. Rogowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Daar is Mydło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peschisolido rent richting de bal. Peschisolido passt de bal met de wreef. Maximos rent richting de bal. Maximos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydło bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydło met een sublieme pass. Maximos is nu in balbezit. Maximos schiet op doel. Banasik bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mydło passt de bal zonder na te denken. Maximos rent richting de bal. Maximos passt de bal zonder na te denken. Kiciński rent richting de bal. Kiciński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Banasik trapt de bal weg van het doel. Magyar kopt de bal weg. Maximos is nu in balbezit. Maximos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Mydło met een sublieme pass. Klungelig pakt Magyar de bal. Magyar passt de bal in één keer door. Maximos is nu in balbezit. Maximos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gisarb 61%, TRONN 39%.
Gisarb - TRONN 0:6