Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Konusy zbanowani
kniaziowa Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Muszarski met een harde bal richting middenveld. Szerfen kopt de bal weg. Forc rent richting de bal. Forc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

12e minuut.
Jadanowski is nu in balbezit. Jadanowski speelt de bal door. Daar is Linka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ścisłowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ścisłowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bączek geeft een hoge lob. Przywóski rent richting de bal. Forc onderschept slim de pass. Forc haalt uit met een fantastische trap. Łangowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konusy - zbanowani 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konusy 35%, zbanowani 65%.
FC Konusy - zbanowani 0:1

62e minuut.
Smarź kopt de bal weg. Kulek is nu in balbezit. Kulek passt de bal met de wreef. Ryczek rent richting de bal. Ryczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Konusy - zbanowani 1:1

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Swawola de bal onder controle te krijgen. Błoński is nu in balbezit. Błoński speelt de bal door. Daar is Ryczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ryczek geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Błoński passt de bal met de wreef. Ryczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryczek met een sublieme pass. Ścisłowski is nu in balbezit. Ścisłowski draait met de bal, schiet en ... Muszarski bokst de bal weg.

85e minuut.
Stegienka met de inworp. Daar is Szerfen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szerfen geeft een hoge lob. Goleśniewski rent richting de bal. Goleśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konusy 39%, zbanowani 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Konusy - zbanowani 1:1