Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:50
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0070
  • Stadion: TRONN Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2663
TRONN Piliczanka
styczen Tactiek def r
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 30.6
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen average


2e minuut.
Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos passt de bal zonder na te denken. Magyar rent richting de bal. Magyar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Piliczanka 1:0

5e minuut.
Śmigiel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gammelgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiciński rent richting de bal. Kiciński geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kubacki geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bertrands met de inworp. Restelica rent richting de bal. Restelica geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Avrigeanu is nu in balbezit. Avrigeanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TRONN - Piliczanka 1:1

14e minuut.
Lang rent richting de bal. Lang geeft een hoge lob. Szulik speelt de bal door. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Gammelgaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Gammelgaard geeft een hoge lob. Klungelig pakt Szczęściarz de bal. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Szulik speelt de bal door. Balaban is nu in balbezit. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Magyar is nu in balbezit. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Julien bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ... Kubacki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Navarro Rodríguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Piliczanka 1:2

45e minuut.
Lang verovert de bal door een tackle van achteren. Lang met een sublieme pass. Avrigeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Piliczanka 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 63%, Piliczanka 37%.
TRONN - Piliczanka 1:3

46e minuut.
Grochal komt het veld opgelopen. Szloch komt het veld opgelopen. Struzik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Peschisolido rent richting de bal. Peschisolido geeft de bal voor. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Maximos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maximos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Kubacki is nu in balbezit. Avrigeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Avrigeanu heeft problemen om de bal te vangen. Avrigeanu draait met de bal, schiet en ... Navarro Rodríguez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - Piliczanka 1:4

63e minuut.
Durden rent richting de bal. Durden geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dionysiou de bal. Maximos rent richting de bal. Maximos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 36%, Piliczanka 64%.
TRONN - Piliczanka 1:4