Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Osaka zbanowani
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzaskowski rent richting de bal. Kryszak is nu in balbezit. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Goleśniewski speelt de bal door. Forc rent richting de bal. Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak verovert de bal door een tackle van achteren. Kryszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kluczyński geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stegienka met een snelle inworp. Kryszak rent richting de bal. Kryszak geeft een hoge lob. Krzysztofiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Osaka - zbanowani 0:1

11e minuut.
Rudnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rudnik geeft een hoge lob. Kawaler kopt de bal weg. Bączek heeft problemen om de bal te vangen. Bączek geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Giernatowski rent richting de bal. Giernatowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nawrot met een snelle inworp. Goleśniewski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Bączek de bal. Korolewski is nu in balbezit. Korolewski speelt de bal door. Telichowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Telichowski schiet op doel. Muszarski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Trzaskowski geeft de bal voor. Jadanowski rent richting de bal. Telichowski verovert de bal door een tackle van achteren. Telichowski schiet op doel. Muszarski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Osaka - zbanowani 1:1

35e minuut.
Trzaskowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goleśniewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kryszak rent richting de bal. Kryszak draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc bereikt de bal nog maar net als eerste. Forc probeert naar een medespeler te passen. Goleśniewski is nu in balbezit. Goleśniewski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Giernatowski heeft problemen om de bal te vangen. Forc rent richting de bal. Trzaskowski begaat een overtreding. Trzaskowski krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Osaka 66%, zbanowani 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Osaka - zbanowani 1:1

52e minuut.
Kawaler speelt de bal door. Telichowski rent richting de bal. Swawola rent richting de bal. Telichowski onderschept slim de pass. Telichowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Nawrot kopt de bal weg. Giernatowski is nu in balbezit. Goleśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Goleśniewski krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Piechota is nu in balbezit. Piechota geeft een lange en hoge pass. Nawrot is nu in balbezit. Kawaler verovert de bal door een tackle van achteren. Kawaler geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Linka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Korolewski met de inworp. Kawaler rent richting de bal. Kawaler geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Goleśniewski geeft een hoge lob. Linka is nu in balbezit. Telichowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Telichowski krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Korczyński probeert naar een medespeler te passen. Forc is nu in balbezit. Korczyński is nu in balbezit. Forc onderschept slim de pass. Forc haalt uit met een fantastische trap. Krzysztofiak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Osaka 47%, zbanowani 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Osaka - zbanowani 1:1