Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Piliczanka Gisarb
def r Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 20.2
very good Schieten poor
average Passen poor
average Verdedigen poor


3e minuut.
Obszański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler onderschept slim de pass. Tobbler speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Banasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Banasik de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Trimarco neemt de hoekschop. Na een snelle pass probeert Tuerlinckx de bal onder controle te krijgen. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap. Tęcza probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 1:0

8e minuut.
Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx schiet op doel. Klungelig pakt Tobbler de bal. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 2:0

15e minuut.
Tobbler onderschept slim de pass. Tobbler passt de bal zonder na te denken. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 3:0

18e minuut.
Aleksandrowicz heeft problemen om de bal te vangen. Brzozewski is nu in balbezit. Brzozewski geeft een hoge lob. Quang Ðức is nu in balbezit. Quang Ðức schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 4:0

20e minuut.
Perzanowski controleert de bal met de borst. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Banasik trapt de bal weg. Brzozewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuerlinckx de bal. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Doeltrap. Tęcza met een harde bal richting middenveld. Perzanowski kopt de bal weg. Tuerlinckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuerlinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 5:0

28e minuut.
Obszański heeft problemen om de bal te vangen. Tobbler onderschept slim de pass. Tobbler met een sublieme pass. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel. Banasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Perzanowski rent richting de bal. Perzanowski met een sublieme pass. Tęcza rent richting de bal. Tuerlinckx verovert de bal door een tackle van achteren. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Banasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Banasik de bal. Tobbler bereikt de bal nog maar net als eerste. Tobbler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Perzanowski is nu in balbezit. Perzanowski probeert naar een medespeler te passen. Tęcza is nu in balbezit. Quang Ðức verovert de bal door een tackle van achteren. Quang Ðức schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Tuerlinckx de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 35%, Gisarb 65%.
Piliczanka - Gisarb 5:0

48e minuut.
Miziniak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubowicz is nu in balbezit. Kubowicz speelt de bal door. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 6:0

53e minuut.
Fiutka rent richting de bal. Brzozewski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzozewski speelt de bal door. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. Banasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 7:0

56e minuut.
Banasik kopt de bal weg. Klungelig pakt Tuerlinckx de bal. Quang Ðức rent richting de bal. Quang Ðức haalt uit met een fantastische trap. Banasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 8:0

60e minuut.
Perzanowski probeert naar een medespeler te passen. Tęcza heeft problemen om de bal te vangen. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ... Banasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Doeltrap. Banasik trapt de bal weg. Perzanowski kopt de bal weg. Daar is Tuerlinckx, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuerlinckx draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perzanowski kopt de bal weg. Tuerlinckx rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obszański. Obszański krijgt een gele kaart. Tuerlinckx raakt geblesseerd tijdens het duel. Brzozewski met een snel genomen vrije trap. Tobbler kopt de bal weg. Perzanowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Perzanowski onderschept slim de pass. Perzanowski geeft een hoge lob. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. Banasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Piliczanka - Gisarb 9:0

73e minuut.
Zahiu met een snelle inworp. Kubowicz is nu in balbezit. Brzozewski speelt de bal door. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Quang Ðức bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ðức probeert naar een medespeler te passen. Brzozewski rent richting de bal. Tuerlinckx is nu in balbezit. Tuerlinckx schiet op doel. Banasik bokst de bal weg.

90e minuut.
Perzanowski met een sublieme pass. Tuerlinckx is nu in balbezit. Klungelig pakt Quang Ðức de bal. Tuerlinckx rent richting de bal. Tuerlinckx haalt uit met een fantastische trap. Banasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tobbler is nu in balbezit. Tobbler schiet op doel. Banasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Piliczanka 15%, Gisarb 85%.
Piliczanka - Gisarb 9:0