Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajdrusko FC Noworudzianka
Normal Tactiek 442
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten average
average Passen average
unsatisfactory Verdedigen weak


5e minuut.
Buczek probeert naar een medespeler te passen. Barczewski heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz rent richting de bal. Klungelig pakt Wojciekiewicz de bal. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Szymczycha bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rypkamito bereikt de bal nog maar net als eerste. Barczewski onderschept slim de pass. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Pastuszka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Burchacki rent richting de bal. Chlastawa verovert de bal door een tackle van achteren. Chlastawa speelt de bal door. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Lokusz verovert de bal door een tackle van achteren. Lokusz geeft de bal voor. Goszczyc kopt de bal weg. Barczewski rent richting de bal. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Żmijewski geeft de bal voor. Możdżonek kopt de bal weg. Daar is Klempa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szarpak rent richting de bal. Szarpak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Klungelig pakt Burchacki de bal. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak passt de bal in één keer door. Możdżonek bereikt de bal nog maar net als eerste. Możdżonek haalt uit met een fantastische trap. Buczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - Noworudzianka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 46%, Noworudzianka 54%.
Bajdrusko FC - Noworudzianka 0:1

69e minuut.
Łydkowski rent richting de bal. Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz passt de bal in één keer door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap. Pastuszka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żmijewski speelt de bal door. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Duszak rent richting de bal. Kamiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Duszak is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lokusz met een snel genomen vrije trap. Rypkamito rent richting de bal. Rypkamito geeft de bal voor. Szarpak is nu in balbezit. Szarpak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - Noworudzianka 0:2

87e minuut.
Wojciekiewicz rent richting de bal. Wojciekiewicz schiet op doel. Goszczyc kopt de bal weg. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 36%, Noworudzianka 64%.
Bajdrusko FC - Noworudzianka 0:2