Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bajdrusko FC LKS tęcza Zendek 1973!!
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
5 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 33.1
poor Schieten good
weak Passen average
hopeless Verdedigen weak


2e minuut.
Bohdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson speelt de bal door. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Buczek trapt de bal weg van het doel. Daar is Wojciekiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barlocco kopt de bal weg. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap. Buczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Duszak probeert de bal aan de voet te houden. Jakopsoo is nu in balbezit. Jakopsoo passt de bal met de wreef. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Jakopsoo rent richting de bal. Lokusz rent richting de bal. Lokusz passt de bal in één keer door. Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:1

40e minuut.
Þorgeirsson passt de bal met de wreef. Barlocco is nu in balbezit. Barlocco passt de bal in één keer door. Brauzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lokusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakopsoo verovert de bal door een tackle van achteren. Jakopsoo speelt de bal door. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 76%, LKS tęcza Zendek 1973!! 24%.
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:1

59e minuut.
Klungelig pakt Burchacki de bal. Jakopsoo rent richting de bal. Jakopsoo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Þorgeirsson de bal. Þorgeirsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Garyga kopt de bal weg. Lisitskiy rent richting de bal. Duszak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duszak krijgt een gele kaart. Lisitskiy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barlocco zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Jakopsoo speelt de bal door. Klempa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þorgeirsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þorgeirsson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brachmański bereikt de bal nog maar net als eerste. Brauzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Brauzzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:2

73e minuut.
Lisitskiy is nu in balbezit. Lisitskiy passt de bal in één keer door. Brauzzi rent richting de bal. Brauzzi haalt uit met een fantastische trap. Buczek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Daar is Garyga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lisitskiy is nu in balbezit. Lokusz rent richting de bal. Lisitskiy verovert de bal door een tackle van achteren. Lisitskiy passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bajdrusko FC 73%, LKS tęcza Zendek 1973!! 27%.
Bajdrusko FC - LKS tęcza Zendek 1973!! 0:2