Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0070
  • Stadion: TRONN Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1442
TRONN zbanowani
styczen Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
21 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 20.4
solide Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Mydło met een sublieme pass. Gammelgaard rent richting de bal. Gammelgaard passt de bal in één keer door. Magyar rent richting de bal. Magyar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 1:0

5e minuut.
Wilimowski rent richting de bal. Magyar verovert de bal door een tackle van achteren. Magyar speelt de bal door. Maximos heeft problemen om de bal te vangen. Maximos draait met de bal, schiet en ... Muszarski bokst de bal weg.

6e minuut.
Balaban zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Magyar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Nawrot ... Strafschop! Magyar wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Magyar kan niet meer verder spelen. Provost komt het veld opgelopen. Maximos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 2:0

9e minuut.
Nawrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaban onderschept slim de pass. Balaban met een sublieme pass. Mydło geeft een hoge lob. Maximos springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 3:0

11e minuut.
Kiciński is nu in balbezit. Kiciński haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Gammelgaard de bal. Gammelgaard geeft een hoge lob. Maximos krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Navarro Rodríguez speelt de bal door. Bączek kan de bal niet met de borst controleren. Mydło speelt de bal door. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mydło rent richting de bal. Mydło speelt de bal door. Balaban probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maximos de bal. Maximos schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Linka rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 4:0

24e minuut.
Bączek rent richting de bal. Mydło onderschept slim de pass. Mydło speelt de bal door. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 5:0

31e minuut.
Bączek rent richting de bal. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński passt de bal met de wreef. Maximos rent richting de bal. Maximos haalt uit met een fantastische trap. Muszarski bokst de bal weg.

34e minuut.
Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński passt de bal met de wreef. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 35%, zbanowani 65%.
TRONN - zbanowani 5:0

51e minuut.
Bączek is nu in balbezit. Bączek passt de bal zonder na te denken. Forc rent richting de bal. Forc schiet op doel. Navarro Rodríguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Bączek is nu in balbezit. Kiciński verovert de bal door een tackle van achteren. Kiciński passt de bal met de wreef. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mydło met een sublieme pass. Kiciński rent richting de bal. Linka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kiciński raakt geblesseerd tijdens het duel. Mydło met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Balaban met de inworp. Provost rent richting de bal. Provost geeft de bal voor. Kiciński is nu in balbezit. Kiciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 6:0

72e minuut.
Kryszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydło is nu in balbezit. Mydło speelt de bal door. Gammelgaard rent richting de bal. Gammelgaard geeft de bal voor. Muszarski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maximos rent richting de bal. Maximos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TRONN - zbanowani 7:0

77e minuut.
Durden probeert naar een medespeler te passen. Kiciński rent richting de bal. Provost bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos is nu in balbezit. Maximos draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Bączek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mydło onderschept slim de pass. Kiciński probeert naar een medespeler te passen. Maximos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maximos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TRONN 38%, zbanowani 62%.
TRONN - zbanowani 7:0