Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trident Gdańsk Bajdrusko FC
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Szymczycha met een sublieme pass. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Marks begaat een overtreding. Marks krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Wojciekiewicz is nu in balbezit. Walicki verovert de bal door een tackle van achteren. Walicki passt de bal met de wreef. Stocki rent richting de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ... Buczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Jakubowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubowicz passt de bal zonder na te denken. Duszak is nu in balbezit. Szalewicz onderschept slim de pass. Szalewicz geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Jakubowicz speelt de bal door. Morda rent richting de bal. Morda passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Stocki de bal. Stocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Buczek trapt de bal weg. Wojciekiewicz kopt de bal weg. Barczewski rent richting de bal. Barczewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Szymczycha geeft een lange en hoge pass. Czajkowski probeert naar een medespeler te passen. Morda heeft problemen om de bal te vangen. Wojciekiewicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Inworp. Szalewicz met de inworp. Jakubowicz speelt de bal door. Szalewicz rent richting de bal. Szalewicz geeft een lange en hoge pass. Buczek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Wojciekiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz passt de bal met de wreef. Mąka is nu in balbezit. Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski draait met de bal, schiet en ... Bogdanowicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Trident Gdańsk - Bajdrusko FC 0:1

29e minuut.
Kul met een sublieme pass. Morda bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki haalt uit met een fantastische trap. Klempa probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Szustecki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Badziński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trident Gdańsk 34%, Bajdrusko FC 66%.
Trident Gdańsk - Bajdrusko FC 0:1

51e minuut.
Marks onderschept slim de pass. Marks met een sublieme pass. Brachmański is nu in balbezit. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stocki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Jakubowicz is nu in balbezit. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Marks bereikt de bal nog maar net als eerste. Kul onderschept slim de pass. Kul geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jakubowicz passt de bal zonder na te denken. Stocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachmański rent richting de bal. Stocki onderschept slim de pass. Stocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Barczewski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojciekiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazurkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Barczewski is nu in balbezit. Barczewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trident Gdańsk 37%, Bajdrusko FC 63%.
Trident Gdańsk - Bajdrusko FC 0:1