Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS POMEZANIA MALB rekord4321
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
15% Spel op eigen helft 85%
32 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 20.3
solide Schieten matig
goed Passen waardeloos
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Albański. Lorusso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lorusso neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Felczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 1:0

3e minuut.
Sosna geeft een lange en hoge pass. Daar is del Pino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Pino geeft de bal voor. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Kossok speelt de bal door. Klungelig pakt del Pino de bal. del Pino speelt de bal door. Lorusso rent richting de bal. Lorusso haalt uit met een fantastische trap. Felczyk bokst de bal weg.

10e minuut.
Sosna met een sublieme pass. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Kaktus rent richting de bal. Kaktus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klungelig pakt Zakrzewski de bal. Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso passt de bal met de wreef. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Felczyk probeert naar een medespeler te passen. del Pino geeft de bal voor. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Dynak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Felczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Felczyk probeert naar een medespeler te passen. Jarocki heeft problemen om de bal te vangen. Lorusso speelt de bal door. Zwierz rent richting de bal. Zwierz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zakrzewski is nu in balbezit. Lorusso verovert de bal door een tackle van achteren. Lorusso geeft een lange en hoge pass. Zwierz springt en kopt de bal. Felczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Dynak geeft de bal voor. Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz speelt de bal door. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zwierz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Stuligłowa geeft een hoge lob. Daar is Sosna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Romankiewicz met een sublieme pass. Zwierz is nu in balbezit. Zwierz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Cononenco met een snelle inworp. Dynak speelt de bal door. Zwierz rent richting de bal. Zwierz draait met de bal, schiet en ... Felczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
del Pino kopt de bal weg. Zwierz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuchta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 2:0

30e minuut.
Lorusso probeert naar een medespeler te passen. Zwierz is nu in balbezit. Met opzet legt Kuchta zijn tegenspeler op de grond. Zwierz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Zwierz kan niet meer verder spelen. Dorsz komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Kossok met een sublieme pass. Romankiewicz is nu in balbezit. Romankiewicz geeft een lange en hoge pass. Dorsz rent richting de bal. Dorsz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 3:0

35e minuut.
Jarocki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tatarowicz komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Cononenco passt de bal zonder na te denken. Stuligłowa heeft problemen om de bal te vangen. del Pino speelt de bal door. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Felczyk trapt de bal weg van het doel. del Pino kopt de bal weg. Dorsz heeft problemen om de bal te vangen. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POMEZANIA MALB 16%, rekord4321 84%.
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 4:0

46e minuut.
Dynak passt de bal zonder na te denken. Lorusso probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boguś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorsz onderschept slim de pass. Dorsz schiet op doel. Felczyk bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
Dynak neemt de hoekschop. Boguś kopt de bal weg. del Pino speelt de bal door. Klungelig pakt Lorusso de bal. Lorusso draait met de bal, schiet en ... Felczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 5:0

48e minuut.
Sosna geeft een hoge lob. del Pino kopt de bal weg. Klungelig pakt Kuchta de bal. Dorsz rent richting de bal. Dorsz haalt uit met een fantastische trap. Felczyk bokst de bal weg.

51e minuut.
Boguś geeft de bal voor. Inworp. Dynak met een snelle inworp. Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Felczyk speelt de bal door. Kossok kopt de bal weg. Kuchta kan de bal niet met de borst controleren. Lorusso onderschept slim de pass. Lorusso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
del Pino met een sublieme pass. Dorsz is nu in balbezit. Dorsz passt de bal zonder na te denken. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Stuligłowa is nu in balbezit. Stuligłowa passt de bal met de wreef. Landmann rent richting de bal. Kaktus verovert de bal door een tackle van achteren. Kaktus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Fiutowski komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Dorsz probeert naar een medespeler te passen. Romankiewicz geeft de bal voor. Lorusso heeft problemen om de bal te vangen. Dorsz rent richting de bal. Dorsz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lorusso speelt de bal door. Dynak is nu in balbezit. Dynak probeert naar een medespeler te passen. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Dynak geeft een lange en hoge pass. Romankiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Zakrzewski de bal. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Dorsz passt de bal in één keer door. Lorusso bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso onderschept slim de pass. Lorusso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Landmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Landmann passt de bal met de wreef. Lorusso rent richting de bal. Dorsz rent richting de bal. Dorsz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Stuligłowa bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz onderschept slim de pass. Dorsz passt de bal in één keer door. Lorusso is nu in balbezit. Lorusso haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Sosna de bal. Romankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Romankiewicz passt de bal met de wreef. Dorsz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorsz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Romankiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dorsz is nu in balbezit. Zakrzewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorsz raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorsz neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 6:0

86e minuut.
Romankiewicz rent richting de bal. Romankiewicz passt de bal in één keer door. Kuchta bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorusso onderschept slim de pass. Lorusso schiet op doel. Felczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS POMEZANIA MALB 14%, rekord4321 86%.
MKS POMEZANIA MALB - rekord4321 6:0